Răsturnare de situaţie în cazul lui Andrew. Ce decizie a luat Regina Elisabeta

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a a luat o nouă decizie surprinzătoare, după ce a anunţat că soţia Prinţul Charles, Camilla Parker-Bowels, va purta titlul de Regină Consoartă, atunci când acesta va fi rege. Suverana va fi însoţită de fiul ei, Andrew, la un eveniment dedicat Prinţului Philip. Asta deşi Andrew a pierdut oficial titlurile regale şi se află în mijlocul unui proces în care e acuzat că a violat o fată de 17 ani.

Andrew va apărea la un eveniment alături de Regina Elisabeta foto: AFP
Andrew va apărea la un eveniment alături de Regina Elisabeta foto: AFP

Pe 29 martie, la Westminster Abbey, Regina Elisabeta a II-a va organiza o slujbă pentru Prinţul Philip. La eveniment, alături de suverna de 95 de ani, va participa şi Andrew.

Slujba va avea loc, notează thesun.co.uk, la doar câteva zile după ce prinţul va depune mărturie în procesul din SUA, în care a acuzat de viol al unui fete de 17 ani, acum aproape două decenii.

Evenimentul de la Westminster este unul dintre primele trei apariţii oficiale ale Reginei, care a fost într-o pauză prelungită după probleme de sănătate în octombrie 2021.

“Regina nu vrea să devină un “monarh digital”, pe care publicul îl vede doar în clipuri, într-un fotoliu. Va merge în baston şi va asculta de toate sfaturile medicului. Prinţul Andrew va fi alături de ea pentru că este fiul Ducelui de Edinburgh”, a declarat o sursă apropiată Familiei Regale.

Regina Elisabeta, primele evenimente oficiale după o pauză de patru luni

Palatul Buckingham a anunţat în 7 februarie că Regina îşi va relua toate activităţile oficiale, inclusiv audienţe şi întâlniri de consiliu, dar că unele vor avea loc online. Ea s-ar putea întâlni pe 9 februarie cu Boris Johnson, pentru prima oară de la mijlocul lui decembrie.

În plus, în 2 martie, Regina va fi gazda unei recepţii diplomatice la Castelul Windsor, iar apoi la un eveniment dedicate Commonwealth-ului, în 14 martie, la Westminster Abbey.

Regina Elisabeta a fost dusă de urgenţă la un spital din Londra, pentru a face o serie de analize, în octombrie, după ce s-a simţit rău. Atunci medicii i-au recomandat o pauză de la viaţa publică. Regina a stat şi o noapte în spital.

Andrew vrea să îi dea 10 milioane de lire victimei

Prinţul Andrew a rămas fără toate titlurile sale regale, după ce a fost dat în judecată de Virginia Giuffre.

Femeia, acum în vârstă de 38 de ani, susține, că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu Prinţul Andrew, pe când avea doar 17 ani. Cea care i-a făcut cunoştinţă cu Andrew a fost Ghislaine Maxwell, care a fost condamnată de trafic de fiinţe umane., după ce a fost găsită vinovată de procurarea de fete minore pentru a fi abuzate sexual de către Jeffrey Epstein și prietenii lui miliardari.

Andrew a negat acuzațiile lui Giuffre, dar surse din cadrul familie regale au declarat că prinţul ar vrea să îi plătească femei 10 milioane de lire, pentru a ajunge la un acord şi a scăpa de condamnare. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
wind turbines 2991696 1280 jpg
Otet de mere_shutterstock 1427699669 jpg
rate marite jpg
ana maria obreja jpg
preschimbare amenzi jpeg
lacul ior rosu id161302 inquam photos george calin jpeg
Planeta Pamant FOTO Shutterstock
image
actualitate.net