Martorul care l-ar putea salva pe Prinţul Andrew în procesul de viol. E vorba de un actor celebru

29 ianuarie 2022

Prinţul Andrew a găsit soluţia pentru a-şi salva reputaţia, în procesul în care este acuzat că a violat o fată de 17 ani, în urmă cu 20 ani. Fiul Reginei Elisabeta a II-a vrea să ceară ajutorul unui cunoscut actor, pentru a putea să câştige juriul de partea lui.

image
Prinţul Andrew foto: Getty

Prinţul Andrew vrea să apeleze la nimeni altul decât Kevin Spacey, pentru a dovedi că nu era prieten cu Ghislaine Maxwell, care a fost condamnată pentru trafic de persoane. Ducele de York a declarat că nu o ştia bine pe Maxwell, iar acum vrea ca actorul să le spună juraţilor din proces că el a fost cel care a adus-o la o pertrecere dată de fiul Elisabetei.  

Este vorba de un tur VIP pentru Bill Clinton şi alte vedete, organizat de Andrew la Palatul Buckingham, în 2002, iar Ghislane Maxwell şi Kevin Spacey s-au fotografiat atunci în camera tronului. Cei doi apar în jilţurile Elisabetei şi ale lui Phillip, zâmbind larg.

“Andrew l-a invitat pe Kevin la turul Palatului. Ea a venit cu el, nu a fos invitată a lui Andrew”, au declarat surse pentru thesun.co.uk.

Kevin Spacey, legătura dintre Ghislaine Maxwell şi Prinţul Andrew?

Andrew, în vârsta de 61 de ani, apare şi el în mai multe imagini cu Maxwell, unele în care este chiar şi femeia care l-a acuzat de viol, Virginia Giuffre. Totuşi, surse din cadrul familiei regale insistă că Maxwell s-a băgat cu forţa în seamă la diverse evenimente.

image
Kevin Spacey foto: Getty

“Imaginile cu Ghislaine Maxwell, mai ales cea cu ea într-o zonă privată a Palatului Buckingham, par comprimiţătoare. Dar dacă Spacey poate convinge juriul că el era legătura cu Maxwell, şi nu Andrew, se crează distanţă între ea şi prinţ, iar asta e un lucrur foarte important. Andrew crede că un actor aşa talentat cum e Spacey poate fi un plus în faţa juriului”, au mai spus sursele.

Kevin Spacey, acuzat de comportament indecent 

Dar Kevin Spacey este un nume controvestat în momentul de faţă, după ce a fost acuzat de 20 de bărbaţi că a avut un comportament nepotrivit, între 1995 şi 2013. Actorul a fost dat în judecată, în 2018, pentru comportament indecent, dar a negat faptele, iar acuzatorul a renunţat la proces. 

Totuţi, în urma acuzaţiilor, Spacey a pierdut rolul principal din serialul “House of Cards” şi a fost scos dintr-un film regizat de Ridley Scott.

“E o mişcare îndrăzneaţă să apeleze la Spacey, pentru că şi el are propriile probleme. Dar mărturia lui ar ajuta pentru a susţine argumentul lui Andrew că nu era prieten cu Ghislaine Maxwell”, au mai adăugat sursele.

Fost ofiţer de pază de la Buckingham, despre prietenia dintre Andrew şi Ghislaine Maxwell

Noile dezvăluiri par să susţin spusele unui fost ofiţer de pază de la Palatul Buckingham, Paul Page, care a declarat că Maxwell venea cu dorea la reşedinţa familiei regale.

“Însă asta nu ţinea de Andrew. El ne-a spus să nu îi pune numele pe lista de vizitatori”, a declarat Paul Page, care a lucrat cu Prinţul Andrew între 1998 şi 2004.

El a mai spus că a cunoscut-o pe Maxwell în 2001, când a venit la Palat într-un Range Rover condus de un şofer. Era în perioada în care s-a spus că ea şi Jeffrey Epstein i-au făcut cunoştinţă lui Andrew cu Virginia Giuffre, care acea atunci 17 ani.

Jeffrey Epstein, acuzat de trafic de minori

Epstein a fost condamnat în 2008 pentru că a folosit un minor pentru prostituţie. El a fost arestat din nou în 2019, pentru trafic de minori. A murit în acel an, la 66 de ani, în închisoare, în aşteptarea procesului.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg