Irina Margareta Nistor va comenta decernarea Premiilor Oscar 2022. Ce film este preferatul său

Ultima actualizare:

Irina Margareta Nistor va fi gazda celui mai important eveniment mondial din punct de vedere cinematografic. Ea va comenta, pentru toți românii interesați, modul în care se desfășoară decernarea Premiilor Oscar din acest an. Evenimentul urmează să aibă loc duminică, 28 martie, începând cu ora trei noaptea. 

Irina-Margareta Nistor va comenta decernarea Premiilor Oscar 2022
Irina-Margareta Nistor va comenta decernarea Premiilor Oscar 2022

Doar câteva zile ne despart până la cea mai importantă gală cinematografică a anului. Decernarea premiilor Oscar va avea loc la Dolby Theatre, în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Românii vor putea urmări live gala și vor putea asculta comentariile Irinei Nistor în timp real, căci ea va prezenta evenimentul pentru toți cei interesați.

Vezi și: Pasiunile neștiute ale Irinei Nistor 

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea", criticul de film a dezvăluit care sunt favoriții săi. „«Belfastul», la care eu țin cel mai tare, recunosc. Mergeți să-l vedeți! Este formidabil. (…) Avem bineînțeles și «West Side Story», pentru că nu puteau să-l ignore pe Spielberg de niciun fel. Din păcate, The Power of the Dog o să ia mai mult ca sigur, dar nu ne supărăm… bine că l-am putut vedea. E foarte, foarte intens. Realmente simți așa că te plesnește tot timpul.", a declarat Irina Ninstor, în platoul emisiunii. 

Irina Nistor a acordat la începutul lunii februarie un interviu publicației Click! în care a vorbit despre pasiunile sale, cu excepția filmului. Vedeta a mărturisit că este fana muzicii simfonice și a concertelor, la care participă cu drag de fiecare dată când are ocazia. Nu refuză nici o seară petrecută la teatru pentru a se relaxa și a scăpa de stresul cotidian.

Citește și: Irina Nistor râde de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la Iumor 

Nu multă lume știe faptul că Irina Margareta Nistor a și jucat în filme, de-a lungul timpului, nu doar s-a aflat în spatele ecranului pentru a le traduce sau a le critica.

Amintim o parte dintre peliculele în care Irina a deținut un rol: Copacul dorințelor (2021), Comrade Detective / Tovarășul milițian (2017) Trailer, Chuck Norris vs Communism / Chuck Norris versus comunism (2015), Justin and the Knights of Valour / Justin și cavalerii (2013), În căutarea lu' Malone Muistu' (2010), Generația desenelor animate (2007).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

      Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net