Dacă e vineri, e seară de film. Cinci producții de Oscar pe care merită să le vezi în acest weekend

HBO Max este de o perioadă destul de scurtă și în România, iar prezența acestuia pe piața românească reprezintă un competitor direct pentru Netflix. Astăzi, vom trece în rezistă cinci filme pe care merită să le vizionezi în acest weekend pe HBO Max. 

hbo max romania PNG

Dacă nu ești sigur în privința acestui serviciu de streaming, urmărește și review-ul nostru de aici

Așadar, ce filme merită să vezi în acest weekend?

Regele Richard

Will Smith este actorul cel mai important din acest film biografic al lui Richard Williams, tatăl iconițelor tenisului Venus și Serena Williams. El îl înfățișează pe Richard cu o intensitate atentă în devotamentul său pentru a modela angajamentul fetelor sale pentru sport, făcând tot ce îi stă în putere și făcând tot posibilul pentru a le ajuta să le fie aproape.

Regele Richard  depășește limitele unui film obișnuit ca acesta, cu dedicarea sa pentru realizarea unor scene spectaculoase de tenis, precum și performanțe secundare de furt de scene din Saniyya Sidney în rolul lui Venus; Aunjanue Ellis ca mama surorilor, Brandy Price; și Jon Bernthal ca antrenor al lui Venus.

Dune, prima parte

Noua interpretare a lui Denis Villenueve a romanului science-fiction al lui Frank Herbert este un film uluitor, chiar dacă nu e pe gustul tuturor. Povestea dură de science-fiction îl urmărește pe Paul Atreides, un tânăr plin de curaj, în timp ce familia sa este împinsă în luptă asupra unei planete care este singura sursă pentru cea mai valoroasă substanță din univers.

Nobody

Îl cunoașteți pe Bob Odenkirk din rolul său drept avocatul criminalist plângăreț, Saul Goodman, din Breaking Bad sau Better Call Saul, așa că un lucru la care nu v-ați aștepta niciodată este să fie este un erou de acțiune. Totuși, în thriller-ul Nobody, Odenkirk devine serios, trecând de la un bărbat de familie cu maniere blânde, la o mașină de ucis, atunci când casa lui este jefuită.

The Fallout

Acesta este unul dintre filmele indie pe care oamenii care sunt super pasionați de festivalele de film vorbesc luni bune la rând, iar acum este rândul nostru să ne bucurăm de el. The Fallout are în vedere povestea a două fete ce leagă o legătură puternică, după ce școala lor a fost supusă unui masacru.

Malignant

HBO Max are o colecție destul de sănătoasă de filme horror, care include și capodopere ca The Shining sau seria Conjuring (care, apropo, merită vizionate), Malignant este o altă mâncare de pește în lumea filmelor horror, făcând apel la o frică psihologică ce zace în fiecare dintre noi, decât la sperieturi aiurite sau fantome într-o casă bântuită. Un horror psihologic ce merită vizionat de fiecare persoană ce dorește un weekend plin de filme. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net