Review HBO Max. Merită să-ți faci abonament la acest serviciu de streaming?

De ieri, serviciul de streaming HBO Max a devenit oficial disponibil în România, după o foarte lungă așteptare, în care credeam că vechea platformă, HBO Go, o să fie alături de noi și în 2022. 

HBO MAX ROMANIA jpg

Dacă ai deja un ai deja un abonament activ la HBO Go, nu mai trebuie să-ți faci probleme. Contul tău a fost migrat în siguranță pe noua platformă, unde te poți bucura de mai multe filme și seriale la același preț pe care-l achitai deja. 

Dacă ești un fan al producțiilor cinematografice de succes, atunci HBO Max e pentru tine. Ieri, platforma de streaming a ajuns oficial și în România, iar aceasta îți oferă acces la o selecție impresionantă de titluri pe care le poți viziona. 

Clienții ce se vor abona la serviciu până pe 31 martie vor beneficia de o reducere substanțială, prețul final fiind de 3,30 euro/lună, de la prețul întreg de 4,99 euro/lună.

După o zi de utilizare intensă, avem și câteva păreri despre interfața cu care se prezintă și colecția de filme disponibilă. 

Interfața

Am rămas plăcut surprins de noua interfață pe care HBO Max o are. Personal, interfața disponibilă pe platforma veche era destul de rudimentară, nu avea multe opțiuni de modificare a profilului și făcea împărțirea contului destul de grea.

Acum, o să poți să-ți faci un profil separat pentru fiecare persoană ce accesează contul. Încă de la creerea acestuia, o să poți selecta dacă persoana care accesează mconținutul este majoră sau minoră, filtrând, așadar, rezultatele căutărilor și disponibilitatea anumitor filme.

image
Interfața de căutare HBO Max

De asemenea, acum poți să selectezi și o imagine de profil. Poți să selectezi o imagine cu un personaj dintr-o serie cunoscută marca HBO, dar și alte personaje făcute celebre prin producțiile Adult Swim. De asemenea, poți să-ți încarci propria fotografie, iar pentru persoanele cu foarte multă încredere în ele, poți să-ți faci fotografia de profil pe loc.

Catalogul de filme și seriale

Multe de spus pe seama acestui subiect, dar o să mă rezum doar la câteva rânduri. Catalogul de filme și seriale este destul de vast, reușind să cuprindă toate gusturile existente, iar pentru cei ce-și doresc producții din România, există o gamă largă de filme și seriale ce au în componență actori și povești românești.

Pe de altă parte, am reușit să surprind și anumite titluri ce sunt în vogă acum sau care au apărut recent. Alături de cel mai nou film Matrix, am putut observa și serialul Euphoria, care a făcut foarte multe vâlvă în spațiul on-line de la apariția sa. 

Prețul

Așa cum am zis și anterior, prețul serviciului până pe data de 31 martie este de 3,30 euro/lună. Un lucru de remarcat este că serviciul nu mi-a impus, ca în cazul altor platforme de streaming, un număr de dispozitive sau o anumită calitate video a imaginii.

Așadar, poți liniștit să-ți împarți contul alături de familia ta, dacă ți-ai făcut griji în privința acestui aspect. 

Concluzie

Am rămas plăcut surprins. Serviciul merită, iar HBO a reușit de cele mai multe ori să livreze conținut de calitate pe platforma lor, precum celebrul Game of Thrones. Pentru prețul pe care-l are, HBO Max este o alternativă destul de bună față de alte servicii de video streaming de pe piață. 

„HBO Max este disponibil în România, cu o ofertă unică de conținut ce include titluri populare, producții originale europene și conținut pentru copii, toate într-un singur loc.

În plus, oferim fanilor un preț promoțional, redus cu peste 30%. În Europa Centrală și de Est am început în 1991 cu primele canale liniare și, iată că, după mai bine de 30 ani de prezență în aceste țări, le propunem fanilor încă o cale prin care își pot accesa conținutul preferat”, a declarat Christina Sulebakk, director general al HBO Max EMEA.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png