Noutăți streaming 2022. Seriale și sezoane noi pe Netflix, HBO Max, Prime Video și Paramount Plus

Anul 2022 începe în forță atât atât în cinematografe cât și pe platformele de streaming. Iată ce seriale și sezone noi vom putea urmări în această perioad pe Netflix, HBO MAX și Paramount Plus. 

image

Euphoria sezonul 2 (HBO Max)

Fără îndoială, cea mai mare noutate o reprezintă Euphoria, care se întoarce la HBO Max pentru al doilea sezon mult așteptat. Produs în parteneriat cu A24 și bazat pe serialul israelian cu același nume, sezonul de debut al lui Euphoria este povestea  unui grup de elevi de liceu care se luptă cu presiunile dragostei, drogurilor și rețelelor sociale în epoca modernă. Așteptați-vă la aceeași dramă emoționantă și în noile episoade ale serialului. O vom vedea din nou pe Zendaya în rolul lui Rue Bennett, alături de colegii săi Alexa Demie, Jacob Elordi, Storm Reid și Hunter Schafer.

The Tender Bar (Prime Video) 

În 1972, JR Maguire, în vârstă de 9 ani, se mută în casa dărăpănată a bunicului său din Long Island, NY. Căutând o figură paternă, intră sub tutela neconvențională a unchiului său Charlie, un barman carismatic și autodidact, care îi face cunoștință cu mai mulți clienți obișnuiți ai barului. Pe măsură ce anii trec și J.R. devine un tânăr, el încearcă să-și împlinească visul de a deveni scriitor.

Search Party sezonul 5 (HBO Max)

Cel de-al cincilea și ultimul sezon al sitcomului misterios al HBO, Search Party, aduce personaje noi precum Jeff Goldblum și Kathy Griffin. Sezonul 5  o aduce pe Dory (Alia Shawkat) într-un parteneriat de afaceri cu carismaticul miliardar Tunnel Quinn (Goldblum). Asta, după ce ea își va reveni din experiența aproape mortală din sezonul 4.

Bineînțeles,reapar și vechii ei prieteni Portia, Elliott și Drew.Toate cele 10 episoade din cel de-al cincilea sezon al Search Party sunt disponibile pentru a fi transmise acum pe HBO Max.

A Discovery of Witches sezonul 3 (Shudder)

Iată  al treilea și ultimul sezon al popularului serial fantasy A Discovery of Witches.În sezonul 3, Matthew (Matthew Goode) și Diana (Teresa Palmer) trebuie să găsească paginile lipsă din Cartea Vieții – și, bineînțeles, Cartea în sine – înainte de a fi prea târziu.

Indivizibil: Vindecarea urii (Paramount Plus)

Pentru a coincide cu aniversarea de un an a evenimentului, Mandy Patinkin din Homeland expune această serie în șase părți care investighează insurecția din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliu. Filmul urmărește originile extremismului anti-guvernamental din SUA și povestește modul  în care o serie de evenimente istorice au culminat cu ocuparea sediului celei mai puternice instituții SUA.  

The Righteous Gemstones sezonul 2 (HBO Max)

Jason Schwartzman, Eric Andre și Eric Roberts se numără printre invitații celui de-al doilea sezon, mult întârziat, al serialului de comedie de la HBO. Danny McBride, John Goodman, Edi Patterson și Adam DeVine își reiau rolurile în faimoasa familie disfuncțională. Sezonul 2 găsind tele-evangeliști amenințați atât de trecut, cât și de prezent. Urmează și sezonul trei. 

The Wasteland (Netflix)

The Wasteland este un thriller în limba spaniolă care urmărește o familie izolată ce se confruntă cu o creatură terifiantă. The Wasteland este disponibil pentru a fi difuzat  pe Netflix, atât în versiunea dublată, cât și în versiunea în limba originală.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net