Regizorul Jaime Osorio Márquez a murit prin sinucidere asistată, la 46 de ani

Regizorul columbian Jaime Osorio Márquez, care a fost creatorul și regizorul primului serial columbian al HBO Max, „A Thousand Fangs” (“Mil Colmillos”), a ales să moară prin sinucidere asistată, vineri (24 decembrie) în Columbia, unde eutanasia este legală. Márquez avea 46 de ani.

Jaime Osorio Márquez a ales să moară prin sinucidere asistată Foto: Instagram
Jaime Osorio Márquez a ales să moară prin sinucidere asistată Foto: Instagram

Jaime Osorio Márqueza învins un cancer de rinichi agresiv în 2009 și din nou în 2012, când a revenit și a metastazat. Dar creșterea durerii și intoleranța crescândă la medicamentele analgezice l-au determinat să-și pună capăt vieții, înainte ca sănătatea sa să se deterioreze și mai mult și să devină o povară pentru familia sa, a declarat partenerul său de producție Federico Duran de la Rhayuela Films.

Jaime Osorio Márqueza s-a confruntat cu dureri insuportabile

«Fratele meu de suflet a părăsit acest pământ”, a spus Duran, vizibil devastat. „A fost marele meu prieten, de aceea toate amintirile celor aproape 15 ani de lucru cu el le rezerv pentru mine, cel puțin în timp ce procesez durerea plecării lui. Toată lumea m-a întrebat ce s-a întâmplat cu el când părea atât de bine, că l-au văzut foarte activ recent și că se află într-un moment atât de important al carierei sale.

Răspunsul este copleșitor și a vrut ca întreaga lume să știe: Jaime nu a fost ucis de cancer. Acea boală care l-a lovit pentru prima dată în 2009, chiar înainte de a începe producția lungului său de debut, „The Squad” („El Paramo”) și care, în ciuda tuturor tratamentelor, s-a reanunțat fără milă sub forma unui metastaze în weekendul în care i-au dat premiul pentru cel mai bun regizor la festivalul de la Stiges», a continuat el.

Cancerul lui Osorio a revenit în 2012, în perioada în care acesta câștigat cel mai bun scenariu pentru thriller-ul său psihologic la Festivalul de Film de la Guadalajara. Cu toate acestea, a sfidat prognosticul medicului, care i-a oferit doar câteva luni de trăit și, în schimb, a trăit o viață bogată și productivă încă câțiva ani, potrivit Variety.

«Nu, Jaime nu a fost ucis de boală. I-a supraviețuit, a învins-o și a dominat-o. A reușit să scrie și să pună în scenă o piesă, să regăsească al doilea film al său, „The Sacrifice” („7 Cabezas”) și seria „A Thousand Fangs”, un efort titanic care s-a dovedit a fi una dintre cele mai remarcabile producții din America Latină. ; și apoi, înainte ca boala să-i preia din nou viața, a împins-o înainte. Într-un fel, și-a trasat propriul final, de parcă ar fi fost scriitorul propriului scenariu. În momentul său de cea mai mare glorie, el a luat decizia și a pus cuvântul „Sfârșit” propriei sale vieți. Drum bun, frate.», a adăugat Duran

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net