Regizorul Jaime Osorio Márquez a murit prin sinucidere asistată, la 46 de ani

27 decembrie 2021

Regizorul columbian Jaime Osorio M├írquez, care a fost creatorul ╚Öi regizorul primului serial columbian al HBO Max, ÔÇ×A Thousand FangsÔÇŁ (ÔÇťMil ColmillosÔÇŁ), a ales s─â moar─â prin sinucidere asistat─â, vineri (24 decembrie) ├«n Columbia, unde eutanasia este legal─â. M├írquez avea 46 de ani.

image
Jaime Osorio Márquez a ales să moară prin sinucidere asistată Foto: Instagram

Jaime Osorio M├írqueza ├«nvins un cancer de rinichi agresiv ├«n 2009 ╚Öi din nou ├«n 2012, c├ónd a revenit ╚Öi a metastazat. Dar cre╚Öterea durerii ╚Öi intoleran╚Ťa cresc├ónd─â la medicamentele analgezice l-au determinat s─â-╚Öi pun─â cap─ât vie╚Ťii, ├«nainte ca s─ân─âtatea sa s─â se deterioreze ╚Öi mai mult ╚Öi s─â devin─â o povar─â pentru familia sa, a declarat partenerul s─âu de produc╚Ťie Federico Duran de la Rhayuela Films.

Jaime Osorio Márqueza s-a confruntat cu dureri insuportabile

┬źFratele meu de suflet a p─âr─âsit acest p─âm├óntÔÇŁ, a spus Duran, vizibil devastat. ÔÇ×A fost marele meu prieten, de aceea toate amintirile celor aproape 15 ani de lucru cu el le rezerv pentru mine, cel pu╚Ťin ├«n timp ce procesez durerea plec─ârii lui. Toat─â lumea m-a ├«ntrebat ce s-a ├«nt├ómplat cu el c├ónd p─ârea at├ót de bine, c─â l-au v─âzut foarte activ recent ╚Öi c─â se afl─â ├«ntr-un moment at├ót de important al carierei sale.

R─âspunsul este cople╚Öitor ╚Öi a vrut ca ├«ntreaga lume s─â ╚Ötie: Jaime nu a fost ucis de cancer. Acea boal─â care l-a lovit pentru prima dat─â ├«n 2009, chiar ├«nainte de a ├«ncepe produc╚Ťia lungului s─âu de debut, ÔÇ×The SquadÔÇŁ (ÔÇ×El ParamoÔÇŁ) ╚Öi care, ├«n ciuda tuturor tratamentelor, s-a reanun╚Ťat f─âr─â mil─â sub forma unui metastaze ├«n weekendul ├«n care i-au dat premiul pentru cel mai bun regizor la festivalul de la Stiges┬╗, a continuat el.

Cancerul lui Osorio a revenit ├«n 2012, ├«n perioada ├«n care acesta c├ó╚Ötigat cel mai bun scenariu pentru thriller-ul s─âu psihologic la Festivalul de Film de la Guadalajara. Cu toate acestea, a sfidat prognosticul medicului, care i-a oferit doar c├óteva luni de tr─âit ╚Öi, ├«n schimb, a tr─âit o via╚Ť─â bogat─â ╚Öi productiv─â ├«nc─â c├ó╚Ťiva ani, potrivit Variety.

┬źNu, Jaime nu a fost ucis de boal─â. I-a supravie╚Ťuit, a ├«nvins-o ╚Öi a dominat-o. A reu╚Öit s─â scrie ╚Öi s─â pun─â ├«n scen─â o pies─â, s─â reg─âseasc─â al doilea film al s─âu, ÔÇ×The SacrificeÔÇŁ (ÔÇ×7 CabezasÔÇŁ) ╚Öi seria ÔÇ×A Thousand FangsÔÇŁ, un efort titanic care s-a dovedit a fi una dintre cele mai remarcabile produc╚Ťii din America Latin─â. ; ╚Öi apoi, ├«nainte ca boala s─â-i preia din nou via╚Ťa, a ├«mpins-o ├«nainte. ├Äntr-un fel, ╚Öi-a trasat propriul final, de parc─â ar fi fost scriitorul propriului scenariu. ├Än momentul s─âu de cea mai mare glorie, el a luat decizia ╚Öi a pus cuv├óntul ÔÇ×Sf├ór╚ÖitÔÇŁ propriei sale vie╚Ťi. Drum bun, frate.┬╗, a ad─âugat Duran

irina tanase 13 jpg
BeFunky collage (5) jpg
andre JPG
irinel columbeanu
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
bone ferenc criminal bihor Ziua de Cluj jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG
irina tanase 13 jpg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg