7 filme și emisiuni TV noi pe Netflix, Prime Video și HBO Max, în acest weekend

Ultima actualizare:
Sandra Bullock joacă rolul unei femei care se luptă să se reîntoarcă în societate după detenție
Sandra Bullock joacă rolul unei femei care se luptă să se reîntoarcă în societate după detenție

Se pare că în acest weekend nu prea sunt noutăți în categoria Christmas. În schimb, suntem ademeniți cu o combinație de noi elemente SF, crime și drame, alături de mai multe emisiuni TV care revin – inclusiv mult așteptatul reboot al francizei Sex and the City (pe care unii telespectatori îl solicitau).

7 filme pentru un weekend relaxant

Mai jos, veți găsi Șapte propuneri de la teachradar.com de filme și emisiuni TV care apar pe Netflix, HBO Max și Prime Video și multe altele în următoarele zile.

1. Întâlnire (Prime Video)

Cea mai recentă aventură SF a studiourilor Amazon, Encounter, ajunge pe Prime Video în acest weekend și îl vede pe tatăl înstrăinat Riz Ahmed într-o misiune de a-și salva cei doi fii mici de o infecție extraterestră care mătura Pământul.

2. De neiertat (Netflix)

Revenind pe ecran pentru primul ei rol principal după Bird Box din 2018 (tot un original Netflix), Sandra Bullock joacă rolul unei femei care se luptă să se reîntoarcă în societate după ce a ispășit pedeapsa pentru o crimă violentă în The Unforgivable.

Judecând după trailer, The Unforgivable arată ca un film tipic de răscumpărare, dar proiectele lui Bullock au sfidat așteptările în trecut (vă amintiți The Blind Side?).

3. Și exact așa... (HBO Max) 

Sex and the City revine pe ecrane în acest weekend cu And Just Like That... la HBO Max.

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon își reiau toate rolurile din serialul original (pentru un milion de dolari pe episod raportat), deși Samantha a lui Kim Cattrall nu va apărea – probabil din cauza conflictului în afara ecranului dintre ea și Parker.

Îi vom mai regăsi pe John Corbett, Chris Noth și Mario Cantone, alături de noii veniți Sara Ramirez și Nicole Ari Parker.

Primele două din cele 10 episoade noi sunt disponibile pentru difuzare chiar acum, restul sosind săptămânal. Telespectatorii din Marea Britanie îl vor găsi pe acesta pe Sky sau NOW TV.

Disponibil pentru difuzare pe HBO Max în SUA și Sky în Marea Britanie

4. The Expanse sezonul 6 (Prime Video)

Serialul SF de succes al Amazon, The Expanse, revine pentru al șaselea sezon pe Prime Video, gata să continue aventurile echipajului Rocinante în timp ce luptă alături de Flota Combinată a Pământului și Marte pentru a proteja planetele interioare de Marco Inaros și Liberul. Marinei.

Toate acestea vor avea sens pentru cei care s-au bucurat deja de primele cinci sezoane ale show-ului, care a devenit un favorit subestimat pentru cei cărora le place televiziunea lor spațială ( Fundația Apple TV Plus are o datorie față de The Expanse).

Episodul 1 este disponibil pentru difuzare acum, restul de cinci sosind săptămânal în fiecare vineri.

5. Tiger King: The Doc Antle Story (Netflix)

Tiger King: The Doc Antle Story vine la doar câteva săptămâni după cel de-al doilea sezon al seriei de succes Netflix.

De data aceasta, însă, camera este întoarsă de la Joe Exotic și Carol Baskin pentru a se concentra pe colegul proprietar al grădinii zoologice, Doc Antle. Dar nu vă temeți: Antle a fost acuzat și că își conduce unitatea ca un cult, așa că așteptați-vă mai mult de la aceeași nebunie cu creier de iepure și patru picioare.

Această serie de trei episoade va aduce un microscop la aceste afirmații și include interviuri de la cei cu experiență de primă mână în tratarea personajului controversat.

6. Back to the Outback

Rămânând în zona animalelor (deși cu mult mai puțină dramă din viața reală), noul film animat Back to the Outback urmărește un grup de reptile cu planul de a scăpa de grădina zoologică australiană în care sunt ținute captive.

Dacă sună ca o reluare a Madagascarului, dar se află în Outback, probabil că instinctele tale sunt corecte. Cu toate acestea, are o distribuție vocală stivuită, care îi include pe actorii australieni Isla Fisher, Tim Minchin, Eric Bana, Keith Urban, Guy Pearce și Jacki Weaver (nu, nu cel care are faima video pe internet a consiliului parohial Handforth).

Din acest motiv vă recomandăm să încercați Back to the Outback – mai ales dacă aveți copii mici de care să vă ocupați în acest weekend.

7. Bloods (Hulu)

Telespectatorii britanici s-au bucurat deja de Bloods on Sky la începutul acestui an, dar cei din SUA pot reda acum sezonul 1 al popularei comedie paramedicului pe Hulu.

Bloods urmărește un singuratic cu acțiune dură Maleek (Samson Kayo), Wendy (Horrocks) divorțată prea prietenoasă și colegii lor de la stația de ambulanță prin lumea pe viață și pe moarte a unui serviciu de urgență fictiv din sudul Londrei.

Așteaptă-te la grămezi de umor negru și la câteva manifestări de incompetență medicală.

Acum disponibil pentru stream pe Hulu în SUA.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net