Vrei să vezi cea mai sălbatică scenă de sex a anului? Urmărește filmul „Two” de pe Netflix!

Dacă te afli în căutarea unui film pe care să-l vizionezi în această perioadă a sărbătorilor de iarnă împreună cu familia și copiii, recomandat este să eviți „Dos” în traducere „Doi” care se difuzează pe Netflix.  Motivul? Deși la prima vedere nu pare nimic în neregulă cu această peliculă, povestea nu este recomandată oricui. Vorbim despre un film de groază, psihologic și care prezinta una dintre cele mai tulburătare scene de sex pe care le-ai văzut vreodată. 

image

Dacă te-ai săturat de clasicele filme de Crăciun, Netflix schimbă puțin registrul și îți oferă ceva cu totul diferit, care te scoate din amorțeala sărbătorilor de iarnă și te aruncă-n agonie. 

Filmul Two a lui MarTargarona este o dramă psihologică, încadrată la genul horror, care te duce cu gândul la francizăa „Human Centipede” sau la un alt film al genului - „Saw”. Povestea destul de întortocheată, scena de sex și finalul dramatic i-a lăsat pe cei mai mulți dintre spectatori fără cuvinte. 

Pe scurt, ne este prezentată povestea a doi străini, David și Sara, care se trezesc goi în pat, cusuți unul de celălalt în zona abdomenului. Evident, cea mai mică mișcare le provoacă dureri teribile. 

În timp ce sexul poate fi ultimul lucru la care s-ar putea gândi doi oameni aflați într-o astfel de situație, iată că protagoniștii ajung în această ipostază, iar scenele sunt unele dintre cele mai sălbatice dar și tulburătoare pe care ni le-am putea imagina. Se pare că nici un film al anului 2021 nu a produs astfel de imagini și, probabil, acest lucru nici nu se va întâmpla prea curând.

După ce s-au trezit cusuți și lipiți unul de celălalt, Sara și David încearcă să-și dea seama cine se află în spatele acestui act incredibil. Cei doi îl suspectează pe soțul femeii, Mario.

Finalul este dramatic și neașteptat

După ce ajung să se sărute pentru a doua oară, răpitorul lor necunoscut stinge luminile - pentru a evita să vadă actul de intimitate - ceea ce le întărește credința că soțul femeii se află în spatele acestui joc grotesc.

Cumva, cei doi ajung să facă sex în întuneric înainte ca răpitorul  lor sadic să cedeze și să le ofere o cale de evadare din cameră. 

În acest moment, lucrurile devin și mai ciudate. O întorsătură a situației le dezvăluie protagoniștilor faptul că sunt frați gemeni, despărțiți în copilărie și dați spre adopție imediat după ce s-au născut.

Mama lor a murit în timpul nașterii, iar tatăl lor a fost diagnosticat cu schizofrenice. Acesta este motivul pentru care cei doi copii au fost luați din sânul familiei și îngrijiți de stat. 

Și mai cumplit este momentul în care David și Sara descoperă că răpitorul lor nu este soțul femeii, ci chiar tatăl celor doi frați. Ei pun la cale uciderea bătrânului însă finalul nu este deloc cel la care am fi sperat cu toții. David este împușcat și rănit grav, Sara se eliberează și fuge pentru a chema ajutor. Femeia moare însă, de frig, în zăpadă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net