Noutăți Netflix, ianuarie 2022. Cele mai tari surprize în prima lună a anului

1 ianuarie 2022

Netflix revine în forță și ne aduce noutăți de neratat în prima lună a anului 2022: filme clasice, sezoane noi, seriale captivante dar și producții pentru familie și copii. 

image

Netflix anunţă în  ianuarie 2022  filme clasice precum  „Annie”, „Big Fish”, „Nacho Libre” şi „Charlie şi fabrica de ciocolată”. 

Iubitorii de seriale trebuie să știe că platforma de streaming va aduce sezoane noi pentru „After Life”, „Ozark”, „The Hook Up Plan”. Sequel-urile şi trilogiile vor avea succes şi în noul an, inclusiv „I Know What You Did Last Summer” şi „I Still Know What You Did Last Summer” împreună cu „Teenage Mutant Ninja Turtles”, „Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze” şi „Teenage Mutant Ninja Turtles III”.

În ceea ce priveşte noile producţii, adolescenții vor putea urmări „Rebelde”, cu premieră pe 5 ianuarie, serialul TikTok „Hype House”, care va apărea pe 7 ianuarie şi sezonul 3 din „Too Hot to Handle” disponibil din 19 ianuarie.

Filme Netflix, ianuarie 2022. apare „rebelde”

„Rebelde” este o nouă versiune a celebrei telenovele pentru adulţi. Acțiunea are loc la Elite Way School, denumită acum „EWS”, şcoala internaţională cu internat în cadrul căreia a luat naştere legendară trupă RBD. 

„Munich – The Edge of War” este un film bazat pe bestsellerul internaţional cu acelaşi nume de Robert Harris. În  toamna anului 1938, un funcţionar britanic şi un diplomat german se intersectează la Munchen şi conspiră pentru a preveni războiul în Europa. Adolf Hitler se pregăteşte să invadeze Cehoslovacia, iar guvernul lui Neville Chamberlain încearcă disperat să găsească o soluţie paşnică. Presiunile cresc, iar Hugh Legat, un funcţionar britanic, şi Paul von Hartmann, un diplomat german, se întâlnesc la München, la Conferinţa de urgenţă. Odată negocierile începute, cei doi prieteni se trezesc în mijlocul unui cerc vicios de subterfugii politice şi pericole cât se poate de reale. Filmul este regizat de Christian Schwochow, adaptat de Ben Power, cu George MacKay, Jannis Niewöhner, Jeremy Irons.

Seriale și sezoane noi, Netflix în ianuarie 2022

„Ozark: Sezonul 4 Partea 1” este un nou capitol din drama captivantă cu acţiunea plasată în prezent, care urmăreşte călătoria familiei Byrde de la viaţa obişnuită din suburbiile oraşului Chicago la activitatea infracţională periculoasă din munţii Ozark din statul Missouri. Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie şi supravieţuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obişnuiţi.

Sezon nou din „The Hook Up Plan” din 1 ianuarie – Elsa, Charlotte şi Milou îşi văd prietenia zdruncinată de o iubire secretă şi se confruntă fiecare cu provocări năucitoare şi decizii de viaţă importante. 

„The Club: Partea 2” din 5 ianuarie – Sursa vinovăţiei Matildei iese la lumină atunci când revine un personaj din trecutul ei. Raşel şi İsmet ajung în impas. Violenţa mocneşte în Istanbul.

„Undercover: Sezonul 3” din 10 ianuarie – Sperând să îşi schimbe viaţa, Bob acceptă o misiune periculoasă sub acoperire pentru a descoperi un turnător din poliţie, dar se va reîntâlni cu Ferry Bouman.

„The Journalist” din 13 ianuarie – În acest serial bazat pe blockbusterul cu acelaşi nume, o jurnalistă cunoscută pentru nonconformism în lumea ştirilor urmăreşte adevărul cu orice preţ.

„After Life: Sezonul 3 din 14 ianuarie – Deşi Tony nu mai are aceeaşi atitudine agresivă şi ursuză faţă de viaţă, se luptă în continuare să umple golul lăsat în urmă de pierderea soţiei.

„Archive 81” din 14 ianuarie – Un arhivist angajat să restaureze o colecţie de casete reconstruieşte munca unei producătoare de film şi investigaţia acesteia privind un cult periculos.

„The House” din 14 ianuarie – Această antologie de comedie neagră excentrică este regizată de talente de top în animaţia stop-cadru independentă.

„El Magistral” din 19 ianuarie – Serialul de acţiune revine cu un al patrulea sezon. „Too Hot to Handle” din 19 ianuarie – Pe o coastă paradisiacă, tineri se întâlnesc. Problema e că trebuie să se abţină de la sex dacă vor să câştige premiul de 100.000 de dolari.

„Snowpiercer” din 25 ianuarie, episoade săptămânal – Şase luni mai târziu, Layton îşi continuă căutările în speranţa că va găsi un loc propice traiului, iar Wilford, alimentat de furie şi răzbunare, este pe urmele lui.

„Chosen” din 27 ianuarie – Lumea unei adolescente este dată peste cap atunci când aceasta descoperă ce ascunde cu adevărat orăşelul său liniştit din Danemarca.

„Framed” A Sicilian Murder Mystery” din 27 ianuarie – Doi tehnicieni TV ghinionişti se trezesc la locul unei crime. Fiecare măsură pe care o iau pentru a nu deveni suspecţi le aduce probleme şi mai mari.

„Feria: The Darkest Light” din 28 ianuarie – La jumătatea anilor ’90, în Andaluzia, două surori caută adevărul atunci când părinţii lor dispăruţi sunt acuzaţi de uciderea a 23 de persoane într-un ritual ocult.

„Getting Curious With Jonathan Van Ness” din 28 ianuarie – Un nou serial de la Jonathan Van Ness, inspirat de podcastul lui de succes şi de turneul de stand-up.

Documentare Netflix, ianuarie 2022

„The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman” din 18 ianuarie – În acest serial documentar, un escroc nemilos se dă drept spion britanic care manipulează şi fură victimele şi pe familiile lor.

„Heavenly Bites: Mexico” din 19 ianuarie – Un poem vizual despre ingeniozitatea culinară mexicană şi aromele bizare şi savuroase care fac să merite durerile de stomac.

„Midnight Asia: Eat. Dance. Dream” din 20 ianuarie – Un periplu la ceas de seară prin şase oraşe asiatice emblematice şi gastronomia, arta, cluburile şi subculturile care le diferenţiază.

„Neymar: The Perfect Chaos” din 25 ianuarie – Iubit de o lume întreagă şi criticat de mulţi, Neymar vorbeşte despre suişurile şi coborâşurile din viaţa personală şi fabuloasa lui carieră fotbalistică.

Netflix: Filme pentru copii și familie

„Action Pack” din 4 ianuarie – Curajoşii copii de la Academia micilor eroi colaborează cu suflet, inteligenţă şi superputeri pentru a înfrunta răufăcătorii şi a scoate la iveală latura lor bună.

„Riverdance: The Animated Adventure” din 14 ianuarie – După o mare pierdere, Keegan şi prietena lui, Moya, învaţă să înfrunte pericolul şi disperarea în paşi de dans, alături de o turmă de căprioare fantastice.

„Ada Twist, Scientist: Sezonul 2” din 25 ianuarie – În acest sezon, Ada şi prietenii ei pasionaţi de ştiinţă caută răspunsuri în lung şi-n lat, de la stele până la Pământ!

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot 2022 05 27 211305 png
irina fodor asia express jpg
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg
netflix laptop jpg