Cele mai bune filme pe care să le vezi pe HBO Max

Pe măsură ce ne apropiem tot mai repede de lansarea HBO Max în România, există tot mai multe întrebări privind acest serviciu și ce putem să vedem pe el. La ce seriale să ne uităm? Ce filme interesante sunt? Ei bine, ți-am pregătit o listă cu cele mai interesante filme pentru care merită să-ți faci un abonament în martie.

HBO MAX ROMANIA jpg

HBO Max a ieșit în fața publicului cu selecția sa de filme de bună calitate. În România, HBO a fost mereu conectat încă din trecut cu o prezență cinematografică de bună calitate, încă de când acest serviciu era comercializat prin intermediul provideurilor de televiziune de la noi din țară. 

Iată o listă cu cele mai bune filme la care merită să te întorci sau să le vezi pentru prima dată pe HBO Max.

The Matrix (1999)

image

Un clasic al cinematografiei, considerat unul dintre cele mai reprezentative filme din istorie, mai ales pentru subiectul matur și abordarea sa diferită. Dacă nu te-ai uitat până acum la The Matrix, nu e timpul pierdut. Recent, Keanu Reaves, actorul care-l joacă pe personajul principal, și-a făcut iar prezența în seria aceasta, The Matrix 4 fiind unul dintre filmele ce merită văzute, mai ales că e adaptat folosind tehnologia de ultimă generație.

The Blade Runner 2049 (2017)

image

Dacă nu ai reușit încă să-l vizionezi, pregătește-te pe 8 martie să-ți faci un abonament la HBO Max, când va fi lansat în România, și intră într-un tur de două ore și jumătate alături de unul dintre cele mai apreciate filme science fiction, considerate unul dintre cele mai complexe filme.

Inception (2010)

image

Nu l-ai văzut? Nicio problemă! Alătură-te lui Leonardo DiCaprio într-unul dintre cele mai bune filme făcute vreodată, apreciat pentru întorsătura de situații în care DiCaprio este pus în timpul filmului, dar și mulțumită unor efecte speciale care te vor da peste cap. Poate o să-ți pară greu de urmărit, dar filmul devine foarte intuitiv pe măsură ce progresezi în el.

Monsters (2010)

image

Un film care vine chiar de la Gareth Edwards, răspunzător pentru Rogue One: A Star Wars Story și pentru filmul din 2014 - Godzilla. Monsters combină atmosfera sumbră, muzica puternică și bine realizată cu o poveste ce te poate plimba prin foarte multe întorsături de situație. Pare greu de crezut, dar Monsters este unul dintre filmele ce merită vizionat cel puțin o dată în viață, potrivit cnet.

HBO Max ajunge în România pe data de 8 martie, iar prețul unui abonament este infim. Pentru 5 euro, te poți bucura de această experiență de înaltă calitate. Dacă te înregistrezi în prima perioadă de la lansare, poți să beneficiezi de o reducere, aducând prețul abonamentului la 3.30 de euro.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net