Ce viitor are HBO GO? Aplicația a devenit incompatibilă cu unele dispozitive

Ultima actualizare:

HBO GO este printre cele mai populare servicii de streaming, fiind considerat competitorul direct a lui Netflix. Succesul lui HBO a crescut extrem de mult, mai ales după ce a servit utilizatorilor seriale pe măsură, cum ar fi Game of Thrones sau Chernobyl.

image

Totuși, se pare că HBO plănuiește să urmeze un mod de a atrage mai mulți utilizatori pe aplicația lor de mobil sau desktop. Zvonurile indică că viitoarea lor platformă, HBO Max, va lua locul lui HBO GO, iar acesta va urma să dezvolte anumite „features” ce nu sunt valabile pe versiunea dedicată Smart TV-urilor. 

HBO GO, pregătit să se transforme în HBO Max

Un caz cunoscut s-a aflat pe blogul lui Revo, unde acesta a subliniat că aplicația a dispărut din catalogul său și nu a mai putut fi accesată la doar 24 de ore după ce a utilizat-o anterior.

„S-a întâmplat ca prin magie. Luni ne-am uitat la Westworld pe HBO GO. Marți când am pornit TV-ul, mi-a apărut un mesaj de genul “Updating Smart Hub”. După asta am încercat să găsesc HBO GO dar ia-l de unde nu-i. Am zis că poate a dispărut din scurtături, am intrat și în magazinul de aplicații ca să-l caut. Nimic.”, se arată în cadrul postării de pe blog.

Ulterior, HBO a venit cu o clarificare cu privire la disponibilitatea aplicației HBO, aplicație ce nu va mai funcționa pe anumite dispozitive.

De ce nu funcționează HBO GO pe televizorul meu?

Așadar, aceasta este lista de dispozitive unde aplicația HBO GO nu va mai funcționa.

  • Samsung Orsay
  • Samsung - OS Tizen versiunea 2015
  • LG - WebOS sub versiunea 3.5
  • Consolele de jocuri video PlayStation 3

Totuși, HBO a subliniat că aplicația va putea fi accesibilă în continuarea prin utilizarea unui dispozitiv extern dedicat televizorului, precum Google Chromecast sau Apple TV.

Se pare că HBO GO se pregătește să se transforme în HBO Max. Conform unei postări de pe Reddit, un utilizator a transmis o informație privind venirea HBO Max în partea de est a Europei. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net