HBO GO vs HBO Max. Ce diferență este între cele două platforme

După foarte mult timp în care serviciile de streaming nu aveau un competitor care să se ridice la nivelul lor, se pare că HBO Max, produsul și precursorul HBO Go, vine pe piață pentru a stabiliza lucrurile.

HBO MAX ROMANIA jpg

Serviciul HBO Go a fost unul promițător la momentul apariției, dar acesta a rămas rapid în urmă, fiind susținut de către titluri fenomenale precum Game of Thrones. Chiar și așa, aplicația dezvoltată de către aceștia nu era cea mai promițătoare, avea multe lipsuri ce sunt disponibile la competitori. Se pare că HBO Max vine să rezolve toate aceste probleme.

HBO Max, serviciul de streaming ce-și propune să inoveze 

Noua platformă de streaming va ajunge în România pe 8 martie, după ce mai multe zvonuri au indicat că ținta viitoare a serviciilor este piața din Europa de Est. Recent, zvonurile au fost afirmate și de către HBO, iar promisiunile acestora vor bucura piața est-europeană.

HBO Max va fi disponibil pentru 4.99 euro, un preț considerabil mai mic față de celelalte platforme de streaming. Bineînțeles, lansarea va avea loc alături de mai multe oferte, printre care și un abonament de un an. 

„HBO Max este o nouă experienţă de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale şi titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri. Suntem încântaţi să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte ţări din Europa şi nu numai”, a declarant Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA.

HBO Max se va lansa pe 8 martie în România, iar utilizatorii vor fi întâmpinați cu mai multe oferte. Comparativ cu versiunea anterioară, noua platformă va avea opțiunea de a adăuga până la cinci profiluri diferite, alături de posibilitatea de vedea filmele la o rezoluție 4K. Față de serviciul anterior, HBO Max pare să aibe, de asemenea, o interfață mult mai „user-friendly”, adăugând multe funcții ce sunt complet ignorate de versiunea GO.

Ce preț va avea un abonament față de serviciul anterior?

Pentru cei ce au folosit deja HBO Go, versiunea nouă le va propune o reducere de 33% din prețul de bază al abonamentului. Așadar, un utilizator GO ce trece la Max va plăti doar 3.30 euro pe lună. Prețul se menține în jurul valorii deja existente pe GO. Așadar, utilizatorii vor plăti la fel pentru mai mult.

De asemenea, persoanele ce se înregistrează la lansare vor avea o ofertă privind un abonament de 12 luni la un preț echivalent unui abonament de doar 8 luni, potrivit Adevărul.ro

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
nikita de romania jpg
zodiac 600x400 jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg