Șase seriale fantasy de pe Netflix pe care merită să le începi în acest weekend

Ultima actualizare:

Datorită succesului fără egal al Game of Thrones, genul fantasy este unul supraaglomerat, în special pe Netflix. Serviciul a aruncat bani grei în multe proiecte diferite în încercarea de a deține genul fantastic. Rezultatul final? Nimic la fel de mare ca Game of Thrones, dar o mulțime de seriale foarte interesante.

netflix tv jpg

The Witcher (2019—)

Când am auzit prima dată că Henry Cavill a fost ales în rolul lui Geralt în serialul The Witcher TV, bazat pe un roman care a devenit un joc video foarte popular, m-am gândit: „Nu poate fi bine”.

Apoi m-am uitat la primul episod și m-am gândit „asta nu e bine”.

Dar apoi, până la urmă serialul a fost excepțional, iar mai apoi a devenit un fenomen. Acum este unul dintre cele mai populare seriale de pe Netflix.  

Outlander (2014—)

Outlander este un spectacol ciudat, cu o călătorie în timp, pe care o are personajul principal, Claire, transportat înapoi în timp, de la al Doilea Război Mondial, până în 1743, în Scoția. Este cu siguranță o adaptare după un roman de dragoste, dar este o adaptare cu conștiință de sine. Este construit pentru biging și să fie devorat în doar câteva zile.

Citește și Zece seriale de pe Netflix pe care să le vezi într-o viață

Avatar: The Last Airbender (2005-2008)

Avatar: The Last Airbender trebuie să fie unul dintre cele mai bune spectacole animate vreodată . Aang este ultimul Airbender titular, un tip mesia care poate controla cele patru elemente majore, aer, foc, apă și pământ. 

Dar chiar și încercarea de a descrie serialul se dovedește a fi o provocare, ceea ce îl face pe Avatar atât de fermecător, inteligent și surprinzător de greu. Doar fă-ți o favoare și urmărește-l.

Shadow and Bone (2021—)

Shadow and Bone se bazează pe o serie de romane de fantezie pentru tineri, scrise de Leigh Bardugo. Există un sentiment că acest serial nu a fost chiar atât de bun pe cât ar fi sperat unii și nu a mers atât de sus în topuri pe cât se așteptau unii. Dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să-l verifici.

Vezi și Cele mai bune filme de comedie de pe Netflix pentru o seară în familie

Sweet Tooth (2021—)

Sweet Tooth este o dramă fantastică bazată pe benzile desenate cu același nume. După o pandemie, se nasc copii hibrizi, jumătate oameni, jumătate animale.

După cum v-ați putea aștepta, apare o schismă. Unii oameni nu pot face față apariției acestui nou hibrid și îi dau vina pentru pandemie. Spectacolul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, așa că acum este un moment bun pentru a juca catch-up.

Demon Slayer (2019—)

Sunt șanse ca, dacă ești fan al anime-ului, să te uiți deja la Demon Slayer sau, cel puțin, ești conștient de existența lui. În acest moment, este, probabil, cel mai popular anime de pe planetă. Demon Slayer este în esență un spectacol despre un tip care ucide demoni. Întorsătură: sora lui este și ea parțial demon și călătoresc împreună. Este frumos animat și scenele de luptă sunt excepționale.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net