Cele mai bune filme de comedie de pe Netflix pentru o seară în familie

Ultima actualizare:

Seara de film la mine acasă este întotdeauna aceeași. Cineva sugerează o comedie, dar nu găsim niciodată una bună.

netflix tv jpg

Acestea sunt, la momentul scrierii, unele dintre comediile pe care merită să le vezi, disponibile în prezent pentru vizionare pe Netflix . Este un amestec de clasice vechi cu lansări noi pe care trebuie să le verificați.

The Mitchells vs. the Machines (2021)

The Mitchells vs. the Machines este în mod serios unul dintre cele mai amuzante și mai autentice filme de animație din ultimii doi ani. Cu o familie de neadaptați într-o călătorie cu mașina în timpul unei apocalipse cu roboți, este constant clar, amuzant și perfect pentru o seară de film în familie. Toată lumea va iubi acest film.

Zoolander (2001)

Filmele de comedie nu reușesc să aducă zâmbete mai bine decât Zoolander. Spre deosebire de majoritatea comediilor, se simte atemporal. Are cele mai memorabile momente, cele mai bune replici, cele mai ciudate performanțe. Întregul film este pur și simplu perfect. Ar putea fi una dintre cele mai bune comedii făcute vreodată.

Don’t Look Up (2021)

În ciuda faptului că acest film este extrem de important, Don't Look Up reprezintă atât ​​cele mai bune filme SF, cât și printre cele mai bune comedii.

Filmul este paternalist și mult prea îndrăzneț, dar se simte important și este, fără îndoială, un beneficiu net, în special pentru oamenii de știință care se lovesc continuu cu capul de perete încercând să comunice impactul schimbărilor climatice.

De asemenea, este destul de amuzant. Di Caprio este grozav, la fel ca și Jennifer Lawrence. Are, de asemenea, un o latură artistică de la Timothée Chalamet.

The Hangover (2009)

Comediile îmbătrânesc cel mai rău, iar The Hangover pare că a fost făcut cu un milion de ani în urmă, dar încă reușești să te regăsești. Este, probabil, unul dintre cele mai influente comedii ale secolului 21. Zach Galifianakis este adevărata vedetă aici, dar întreaga distribuție dă rezultate.

Stripes (1981)

Stripes, care îl prezintă pe tânărul Bill Murray drept un șofer de taxi ghinionist care se alătură armatei, este în esență un Animal House din cazarmă.

A avut un succes enorm la lansare și a fost într-adevăr rampa de lansare pentru cariera lui Murray. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net