Ce știm despre sezonul al treilea din serialul The Witcher, de pe Netflix

The Witcher este una dintre cele mai apreciate serii la nivel mondial, urmărind povestea lui Geralt din Rivia, acesta a atras o mulțime de fani chiar și din rândul persoanelor ce nu cunosc povestea din jocurile video.

The Witcher pe Netflix cand apare sezonul nou jpg

Sezonul 2 al acestui serial de pe Netflix a prins pe nepregătite o mulțime de urmăritori, iar informațiile privind viitorul seriei și detalii privind următorul sezon au apărut să cuprindă internetul. 

Netflix, pregătiți pentru mai multă acțiune și momente tragice

Conform unei postări de pe Instagram a creatoarei seriei, Lauren Hissrich, filmările pentru noul sezon încep să fie pregătite. În postarea de pe Instagram a lui Hissrich, echipa de producție se îndreaptă spre zona pitoarească a Marii Britanii, pentru o nouă abordare a aventurii witcherului.

În același timp, Netflix a confirmat continuarea seriei și existența unui sezon trei, iar producția va avea loc în primăvara acestui an, începând cu luna martie. În total, seria a reușit să adune 462.5 de milioane de ore de vizionare. 

Oare ce va aduce noul sezon? Fanii consideră că povestea din The Witcher va începe să abordeze temele mult mai complexe dezvoltate în jocurile video, dar și din cărți. Totuși, sezonul al doilea din această seria a întâmpinat câteva modificări față de povestea din jocuri sau din cărți, iar asta a alimentat și mai mult curiozitatea fanilor cu privire la viitorul seriei dezvoltate de către Netflix.

Cât despre informațiile sigure privind sezonul al treilea, Lauren Hissrich a confirmat că al treilea sezon va include mai multă acțiune, cu mult mai multe momente tragice, iar cum o bună parte a audienței a fost adusă datorită trilogiei de jocuri video, Netflix va asigura o porție sănătoasă de „fan service”.

The Witcher a reprezentat, pentru o perioadă lungă, materialul-cheie al platformei de streaming video, iar viitorul Netflix, în contextul în care celelalte platforme de streaming aduc conținut nou și inovator din ce în ce mai des, stă în mâinile câtorva seriale care reușesc să mențină abonamentele active.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg