Zece seriale de pe Netflix pe care să le vezi într-o viață

Ultima actualizare:

Netflix are o bibliotecă imensă de conținut, iar utilizatorii acesteia sunt așteptați să urmărească cele mai noi seriale, dar și să le revadă sau vadă pentru prima dată pe cele care au înregistrat încasări semnificative.

netflix tv jpg

Astăzi, facem o scurtă trecere în revistă a serialelor de pe Netflix ce merită atenția ta și pe care, cel mai probabil, o să le urmărești cu sufletul la gură.

Arcane (2021 - )

Unul dintre cele mai bune seriale de pe Netflix din 2021 a fost chiar o serie animată. Totuși, dacă nu te dai în vânt după animații, Arcane este spectacolul care te va face să te răzgândești. Acțiunea ne introduce în lumea steampunk din Piltover și Zaun, două orașe care au valori și averi opuse. Apoi sunt Violet (Hailee Steinfeld) și Jinx (Ella Purnell), două surori sfâșiate de tragedie și care luptă pentru a supraviețui. Personajele te vor atrage până la lacrimi, fiind foarte bine construite. O vizionare este obligatorie.

Sweet Tooth (2021—)

Acțiunea acestui serial e bazată pe banda desenată a lui Jeff Lemire, reprezentând definiția ciudatului și a magnificului. Sweet Tooth îl are în vedere pe Gus, un copil jumătate om, jumătate căprioară, care trăiește într-un adăpost din pădure alături de tatăl său, Pubba. 

Evenimentele au în vedere o pandemie din universul respectiv, care-l face pe Gus să plece într-o aventură plină și foarte amuzantă

Fanii genului fantasy o să iubească acest titlu.

Dark (2017-2020)

Dark este răspunsul german pentru Stranger Things care pregătește o intrare într-o lume plină de aventuri, cu o doză imensă de sci-fi noir. Dark are în vedere călătoria în timp, conspirațiile și familiile lovite de sărăcie. Dacă lucrurile pe care le-am înșirat te fac să urmărești Dark, pregătește-te pentru o poveste plină de întorsături de situație, evenimente neprevăzute și dramă, multă dramă.

Serialul Dark are trei sezoane și este încheiat, fiind disponibil pe Netflix în întregime, iar viitorii urmăritori sunt îndemnați să se pregătească cu multă răbdare pentru a despica firul narativ plin de schimbări bruște de situație.

The Sinner (2017—)

Patru sezoane fascinante sunt așteptate de utilizatorii Netflix să fie descifrate și absorbite. The Sinner e serialul acela nonconformist, de la care dorești toate aplauzele posibile ale publicului. Povestea o are în vedere pe Jessica Biel, care îl ucide pe un bărbat din pură frenezie, dar nu are habar de ce. 

Totul cade pe umerile detectivului Bill Pullman să descopere evenimentele ce au dus la producerea crimei și la toate traumele pe care Jessica le-a avut pentru a produce o așa crimă.

Narcos (2015-2017)

Narcos. Povestea inspirată din faptele reale ale marelui Pablo Escobar, cel care a pus pe jar poliția americană, datorită traficului de droguri și influența pe care acesta o avea în societatea de la acea vreme. 

Povestea este îmbibată cu momente desprinse exact cu evenimentele din viața reală, Narcos reușește să-ți livreze partea "simpatică" a marelui Pablo Escobar și Antidrogul din Mexic.

Cobra Kai (2018 - )

Un serial de comedie, de data asta. Inițial, Cobra Kai, un serial bazat pe filmele Karate Kid, ar putea suna ca un spin-off cinic al francizei de arte marțiale. 

Dar a devenit una dintre cele mai populare emisiuni Netflix, datorită personajelor bine scrise și a unei bune măsuri de nostalgie. Serialul îl urmărește pe Johnny Lawrence, la 34 de ani după ce a fost lovit în față de Daniel LaRusso. 

The End of The F***ing World (2017-2019)

Dacă îți place umorul negru britanic, nu căuta mai departe - The End of The F***ing World e răspunsul căutărilor tale. Psihopatul James (Alex Lawther) vine cu un plan de a o ucide pe Alyssa (Jessica Barden) în timp ce fuge de părinții lor. Dar pe măsură ce traversează drumul deschis și comit câteva crime violente, inimile lor dureroase se înmoaie și își dezvoltă sentimente unul pentru celălalt.

BoJack Horseman (2014-2020)

Când vine vorba de desene animate care îți coboară garda înainte să te lovească cu reflecții asupra sănătății mintale, BoJack Horseman ia tortul. 

Amplasat într-un LA plin de animale antropomorfe, urmărește un fost star de sitcom care încearcă să se întoarcă la fosta sa celebritate lansând o autobiografie. În timp ce la început îți va lua ceva timp pentru a digera acest cocktail neconvențional, BoJack Horseman te uimește în curând cu adevărurile sale despre lupta cu depresia și dependența pe calea de a-ți restabili viața.

Maniac (2018)

Această miniserie de comedie întunecată de pe Netflix are un pedigree uimitor pe și în afara ecranului. Emma Stone și Jonah Hill joacă rolul a doi străini, Annie și Owen, care se înscriu într-un studiu farmaceutic misterios (pentru că aceasta este o idee bună) care induce vise sălbatice, adesea tulburătoare.

Înrădăcinat în imagini uimitor de realizate, Maniac este o scufundare cu mai multe straturi în subconștient. Ceea ce înseamnă că este întunecat și imprevizibil, cu o notă surprinzătoare de chestii sentimentale calde.

Mindhunter (2017-2019)

Marele regizor David Fincher regizează o mulțime de episoade din seria de două sezoane a acestui thriller, așa că imaginile vizuale meticuloase și poveștile captivante sunt un dat. Holden Ford (Jonathan Groff) este un agent special din FBI, trimis să intervieveze ucigașii în serie din închisoare pentru a-și construi un profil despre ceea ce îi face să treacă la asemenea fapte. Cameron Britton, în rolul ucigașului în serie, Ed Kemper, este absolut înfricoșător. Mindhunter este mai inteligent și mai bogat decât spectacolul tău obișnuit cu criminali în serie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net