Serialul inspirat din fapte reale care a luat fața seriilor celebre

Un film sau un serial bun e tot ce ne poate ajuta să ne relaxăm într-o seară de iarnă, iar noile seriale și filme ce au ajuns luna asta pe Netflix au venit fix când aveam cea mai mare nevoie.

Inventing Anna PNG

O capodoperă cinematografică inspirată din fapte reale are în vedere serialul Inveting Anna, difuzat chiar pe Netflix de câteva zile. Serialul are în vedere întâmplările reale ce au fost expuse de către articolul din revista New York Times, de către Jessica Pressler, numit „Cum i-a păcălit Anna Delvey pe petrecăreții din New York”

Apariții importante în The Guardian și alte redacții de renume

Serialul este deja disponibil în format întreg pe Netflix, toate cele 9 episoade fiind disponibile și gata să fie vizionate într-o singură după-amiază. Cele nouă episoade au fost inspirate din fapte reale, iar acestea încearcă pe cât posibil să imită scenele în care Anna Delvey a reușit să păcălească mai multe persoane din New York, reușind să ajungă o femeie de succes, furându-le banilor petrecăreților din orașul care nu doarme. 

Câte despre numele mari disponibile în acest film, îi putem întâlni pe Anna Chlumsky - în rolul lui Vivian Kent, pe celebra Julia Garner în rolul Annei Delvey, dar și pe Arian Moayed, care-l interpretează pe Todd Spodek. 

Dezvoltarea serialului a început chiar din 2018, când Netflix și studioul Shondaland au achiziționat drepturile pentru articolul publicat de către Jessica Pressler în New York Times, transformându-l într-un serial de televiziune în care Shonda Rhimes este producătorul și scriitorul acestuia, alăturându-se cu Betsy Beers pentru a oferi o experiență cinematografică de neuitat.

David Frankel va fi regizorul și producătorul executiv pentru două dintre episoadele serialului, inclusiv al primului. Serialul a ajuns recent pe Netflix și a reușit deja să impresioneze mulți cinefili, având aprecieri chiar din partea redacțiilor de renume mondial, precum The Guardian.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
the sandman jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
zodiac 600x400 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg
FotoJet jpg