Aleluia! Netflix introduce posibilitatea să-ți modifici lista „Continue to watch”

Netflix a adăugat o nouă caracteristică la interfața sa pentru TV, care a fost un răsfăț pentru utilizatori.

netflix filme jpg

Popularul serviciu de streaming a permis întotdeauna spectatorilor să sară înapoi în filme sau episoade TV pe care le-au urmărit anterior, în punctul în care au încetat să le mai vizioneze.

Aceste filme și emisiuni sunt adunate într-o listă numită „Continuați vizionarea”.

Cu toate acestea, până acum, telespectatorii nu au putut să-și editeze manual lista  „Continuați vizionarea”.

Cei ce utilizează serviciul și-au pus hainele de petrecere, în urma acestui anunț

Aceasta înseamnă că, dacă ar fi să vizionezi cinci minute la ceva, să decizi că nu-ți place și să renunți, filmul sau emisiunea TV ar rămâne în lista ta „Continuă vizionarea”.

Cu toate acestea, Netflix a oferit acum tuturor utilizatorilor opțiunea de a elimina manual articole din lista lor.

Caracteristica a fost testată pentru prima dată pe utilizatori selectați de pe Android în urmă cu aproape doi ani și a fost implementată treptat într-o capacitate mai mare, dar a fost lansată abia acum pentru toți utilizatorii de pe toate dispozitivele.

Utilizatorii Netflix au sărbătorit adăugarea pe rețelele de socializare, mulți susținând că schimbarea a fost una mult așteptată, conform unui articol Independent.

„Viitorul poate fi incert, iar sfârșitul întotdeauna aproape, dar concentrează-te pe pozitiv. Netflix a adăugat acum opțiunea de a elimina emisiunile și filmele din lista de vizionare continuă”, a scris altcineva.

„Mulțumesc @netflix”, a scris un altul, care a descris schimbarea ca fiind „așteptată de mult”.

„Pot obține un aleluia? Pot obține un amin?”, a scris un utilizator pe Twitter.

Netflix continuă constant să-și optimizeze aplicațiile într-un context în care serviciile concurente de streaming își retrag producțiile de pe Netflix și le transferă pe propria lor platformă, cel mai cunoscut caz de acest fel fiind reprezentat prin Disney Plus, care și-a retras tot catalogul disponibil și și-a deschis propria platformă. În același timp, Netflix investești și în parteneriatele ce vin din domeniul jocurilor video, compania permițându-ți să te joci folosind serviciul de streaming video.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net