Te joci pe Netflix? Iat─â ce jocuri noi vor ajunge pe platform─â

Platforma de streaming video Netflix pl─ânuie╚Öte s─â-╚Öi extind─â galeria de jocuri video, pe l├óng─â aceea de┬áfilme ╚Öi seriale. Dup─â ce a anun╚Ťat c─â pl─ânuie╚Öte s─â introduc─â jocuri video ├«n cadrul serviciului, Netflix a ├«nregistrat un num─âr impresionant de utilizatori ce se joac─â pe o platform─â dedicat─â filmelor.

netflix jpg

Netflix┬á├«╚Öi extinde din nou gama de jocuri video prin intermediul lans─ârii a dou─â titluri importante, care vor ├«ncepe s─â fie lansate la nivel global ├«ncep├ónd de ast─âzi. Printre noile ad─âug─âri se num─âr─â ╚Öi┬á Hextech Mayhem, de la compania Riot Games, o poveste din universul League of Legends, care este disponibil─â ╚Öi prin alte platforme ╚Öi pie╚Ťe de jocuri, inclusiv Nintendo Switch, Steam, Epic Games Store ╚Öi GOG, unde este oferit─â la pre╚Ťul de v├ónzare de 9,99 USD. Cel─âlalt titlu nou, Dungeon Dwarves, vine de la dezvoltatorul canadian Hyper Hippo, o companie fondat─â de co-fondatorul Club Penguin, Lance Priebe, ├«n anul 2012.

Parteneriate importante pentru compania de filme și seriale, Netflix

Netflix observ─â c─â ÔÇ×Hextech MayhemÔÇŁ a fost deja lansat pe pie╚Ťele de testare din Polonia, Italia, Spania ╚Öi Brazilia, dar acum se lanseaz─â pentru to╚Ťi abona╚Ťii, la nivel mondial. ├Än special, acesta este un joc destul de nou care tocmai a devenit disponibil pentru alte platforme de jocuri ├«n noiembrie 2021. De asemenea, reprezint─â prima franciz─â important─â de jocuri care a venit ├«n colec╚Ťia de jocuri a platformei Netflix. Cu toate acestea, nu este primul joc de pe platform─â care este v├óndut ╚Öi ├«n alte magazine digitale de achizi╚Ťionat jocuri video. Ad─âugat recent ÔÇ×Arcanium: Rise of AkhanÔÇŁ este, de asemenea, un titlu premium disponibil pe alte platforme.

├Äntre timp, dungeon crawler ÔÇ×Dungeon DwarvesÔÇŁ, tocmai acum devine disponibil membrilor┬áNetflix. Este primul ╚Öi singurul joc care se lanseaz─â exclusiv pe acest serviciu.

image

La fel ca ╚Öi celelalte jocuri ale sale, utilizatorii Netflix vor fi direc╚Ťiona╚Ťi c─âtre noile titluri prin intermediul aplica╚Ťiilor companiei de pe iOS ╚Öi Android. Pe Android,┬áutilizatorii┬ápot g─âsi jocuri ├«n mai multe locuri, inclusiv ├«ntr-o fil─â dedicat─â pentru jocuri din navigarea principal─â a aplica╚Ťiei. Pe iOS, totu╚Öi, jocurile sunt prezentate ├«ntr-un r├ónd dedicat. Jocurile ├«n sine sunt g─âzduite ├«n magazinele de aplica╚Ťii respective ale platformelor aferente, nu pe infrastructura Netflix, dar pot fi jucate doar de utilizatorii Netflix. Dup─â instalare, jocurile vor solicita utilizatorilor s─â se autentifice cu informa╚Ťiile contului lor Netflix pentru a ├«ncepe, conform┬átechcrunch.

Netflix ╚Öi-a dezvoltat serviciul de jocuri la sf├ór╚Öitul anului trecut , c├ónd compania ╚Öi-a debutat gama ini╚Ťial─â, care includea apoi c├óteva titluri cu tematic─â ÔÇ×Stranger ThingsÔÇŁ ╚Öi alte titluri ocazionale. De atunci, ╚Öi-a extins rapid ofertele disponibile pentru a include jocuri puzzle, jocuri de curse, jocuri de strategie ╚Öi multe altele. Jocurile ├«n sine nu sunt dezvoltate intern de Netflix, ci sunt furnizate de parteneri, care au inclus Frosty Pop, Rogue Games ╚Öi BonusXP. Uneori folosesc IP mai vechi licen╚Ťiat de la companii mai mari, cum ar fi Gameloft. P├ón─â ├«n prezent, Netflix a lansat o duzin─â de titluri, dar p├ón─â acum nu a valorificat ├«nc─â achizi╚Ťia Night School Studios, cunoscut─â cel mai bine pentru jocurile narative precum Oxenfree.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
archie battersbee jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
operatie medici jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg
operatie medici jpeg