Te joci pe Netflix? Iată ce jocuri noi vor ajunge pe platformă

Platforma de streaming video Netflix plănuiește să-și extindă galeria de jocuri video, pe lângă aceea de filme și seriale. După ce a anunțat că plănuiește să introducă jocuri video în cadrul serviciului, Netflix a înregistrat un număr impresionant de utilizatori ce se joacă pe o platformă dedicată filmelor.

netflix jpg

Netflix își extinde din nou gama de jocuri video prin intermediul lansării a două titluri importante, care vor începe să fie lansate la nivel global începând de astăzi. Printre noile adăugări se numără și  Hextech Mayhem, de la compania Riot Games, o poveste din universul League of Legends, care este disponibilă și prin alte platforme și piețe de jocuri, inclusiv Nintendo Switch, Steam, Epic Games Store și GOG, unde este oferită la prețul de vânzare de 9,99 USD. Celălalt titlu nou, Dungeon Dwarves, vine de la dezvoltatorul canadian Hyper Hippo, o companie fondată de co-fondatorul Club Penguin, Lance Priebe, în anul 2012.

Parteneriate importante pentru compania de filme și seriale, Netflix

Netflix observă că „Hextech Mayhem” a fost deja lansat pe piețele de testare din Polonia, Italia, Spania și Brazilia, dar acum se lansează pentru toți abonații, la nivel mondial. În special, acesta este un joc destul de nou care tocmai a devenit disponibil pentru alte platforme de jocuri în noiembrie 2021. De asemenea, reprezintă prima franciză importantă de jocuri care a venit în colecția de jocuri a platformei Netflix. Cu toate acestea, nu este primul joc de pe platformă care este vândut și în alte magazine digitale de achiziționat jocuri video. Adăugat recent „Arcanium: Rise of Akhan” este, de asemenea, un titlu premium disponibil pe alte platforme.

Între timp, dungeon crawler „Dungeon Dwarves”, tocmai acum devine disponibil membrilor Netflix. Este primul și singurul joc care se lansează exclusiv pe acest serviciu.

image

La fel ca și celelalte jocuri ale sale, utilizatorii Netflix vor fi direcționați către noile titluri prin intermediul aplicațiilor companiei de pe iOS și Android. Pe Android, utilizatorii pot găsi jocuri în mai multe locuri, inclusiv într-o filă dedicată pentru jocuri din navigarea principală a aplicației. Pe iOS, totuși, jocurile sunt prezentate într-un rând dedicat. Jocurile în sine sunt găzduite în magazinele de aplicații respective ale platformelor aferente, nu pe infrastructura Netflix, dar pot fi jucate doar de utilizatorii Netflix. După instalare, jocurile vor solicita utilizatorilor să se autentifice cu informațiile contului lor Netflix pentru a începe, conform techcrunch.

Netflix și-a dezvoltat serviciul de jocuri la sfârșitul anului trecut , când compania și-a debutat gama inițială, care includea apoi câteva titluri cu tematică „Stranger Things” și alte titluri ocazionale. De atunci, și-a extins rapid ofertele disponibile pentru a include jocuri puzzle, jocuri de curse, jocuri de strategie și multe altele. Jocurile în sine nu sunt dezvoltate intern de Netflix, ci sunt furnizate de parteneri, care au inclus Frosty Pop, Rogue Games și BonusXP. Uneori folosesc IP mai vechi licențiat de la companii mai mari, cum ar fi Gameloft. Până în prezent, Netflix a lansat o duzină de titluri, dar până acum nu a valorificat încă achiziția Night School Studios, cunoscută cel mai bine pentru jocurile narative precum Oxenfree.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net