Ce seriale și filme vor ajunge în februarie 2022 pe Netflix

Ultima actualizare:

Probabil, te-ai săturat de catalogul actual de pe Netflix. Colecția de filme și seriale este pe măsură, chiar și în România, dar nu toate pot fi pe gustul nostru, iar în funcție de simțul nostru critic, catalogul actual ar putea fi redus la doar câteva zeci de titluri. 

netflix jpg

Totuși, platforma de streaming video pare să încerce să-și actualizeze conținutul de la o lună de altă, în ciuda concurenței aprige pe care o are cu Disney+ sau HBO GO, care se va transforma, conform zvonurilor, în HBO Max, în luna mai, pentru piața din România.

Ce pregătește Netflix în acest an?

Netflix își mărește constant catalogul de filme și seriale, pentru a menține publicul pe care l-a strâns, dar și pentru a mulțumi viitorii utilizatori ce doresc să urmeze un abonament oferit de către companie, chiar dacă abonamentele Netflix continuă să se scumpească.

După un an în care Netflix a reușit să ofere filme și seriale de top, în ciuda contextului pandemic, platforma se pregătește pentru o importantă achiziție în februarie.

Lista de luna aceasta este una promițătoare, iar utilizatorii ar trebui să rămână la curent cu următoarele achiziții pe care platforma le va face.

Texas Chainsaw Massacre 

Un titlu legendar ce își merită continuarea, fiind o serie reprezentativă printre cinefili.

Conform zvonurilor ce circulă pe Twitter, următoarea continuare va ajunge pe Netflix începând cu data de 18 februarie. Totuși, e posibil să existe o diferență de câteva zile pentru piața românească.

Cotat în cursul istoriei cu cele mai bune note, Texas Chainsaw Massacre din 2022 pare să fie un titlu promițător, care va face pe plac celor ce doresc să descopere arta cinematografică.

Ce alte seriale și filme ajung în februarie 2022 pe Netflix

„My Best Friend Anne Frank” își va face apariția astăzi pe platforma de streaming, iar acest film olandez urmărește povestea ce cuprinde relația dintre Anne Frank și Hannah Goslar.

„The Tinder Swindler”, un documentar modern, ce are în vedere urmărirea bărbaților ce au înșelat femeile prin intermediul aplicației de dating, Tinder. Filmul va apărea pe platforma de streaming începând cu data de 2 februarie.

De asemenea, și sezonul 1 din Murderville va fi lansat a doua zi, având ca personaje invitați celebri precum Will Arnett, în rolul detectivului.

Duminică, 6 februarie, Around The World in 80 Days este pe Netflix printr-o versiune de film ce va fi animat.

Miercuri, 9 februarie, filmul The Privilege din 2022 va veni pe Netflix. Horror-ul adolescentin de origine germană, ce urmărește secretele înfiorătoare.

love wont be the only thing chasing you this February. expect robots, vikings, and at least one guy carrying a chainsaw. pic.twitter.com/7PgiUFfKYY

— Netflix Geeked (@NetflixGeeked) January 19, 2022

Printre serialele ce apar luna asta se numără și serialul special Netflix „Inventing Anna” care va fi lansat pe 11 februarie. În aceeași zi, Love is Blind sezonul 2 o să fie lansat.

De asemenea, Keeping up with the Kardashians sezonul al treilea va ajunge pe micile ecrane.

Acesta va fi urmat de Texas Chainsaw Massacre, luna culminând prin apariția sezonului unul din serialul Vikings: Valhalla, un serial apreciat în trecut pentru acuratețea istorică care prezintă lumea vikingilor, conform manchestereveningnews.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net