Ce filme și seriale vor ajunge în 2022 pe Netflix? 70 de titluri au fost anunțate

Ultima actualizare:

Netflix, gigantul american pe plan al streamingului video de filme și seriale, a prezentat numărul și titlurile ce vor ajunge anul acesta pe micile ecrane.

The Witcher pe Netflix cand apare sezonul nou jpg

Netflix continuă și anul acesta tradiția de a ne oferi o sursă importantă de entertainment pe micile ecrane. Așadar, Netflix are în plan sî aducă în fiecare săptămână filme noi pe această platformă, iar 2022 ne va aduce peste 70 de filme. Compania și-a anunțat programul de anul acesta prin intermediul unui comunicat postat pe website-ul platformei. Alături de comunicatul oferit de Netflix, platforma a oferit și un teaser video pe canalul lor de YouTube. 

Foarte multe titluri interesante vor ajunge pe platformă

Trailerul pregătit este alcătuit din secvențe din filmele ce vor apărea anul acesta pe platformă. Printre titluri ce vor ajunge pe platformă se află și Knives Out 2, Enola Holmes 2, Slumberland, Pinocchio în viziunea lui Guillermo del Toro și The Gray Man. Dacă oferta nu vă atrage, platforma va găzdui și filme high-budget, realizate de regizori recunoscuți la nivel mondial.

Anul acesta, Netflix se pregătește să atragă pe toată lumea, fiind realizate filme și seriale pentru toate genurile și categoriile existente de pe platformă. Această mișcare a companiei are în spate contextul în care tot mai multe platforme de streaming video apar cu oferte interesante, la un preț competitor. Noutățile arătate de Netflix au în spate scumpirile abonamentelor pe care gigantul american le-a pregătit pentru anumite țări. 

Ce plănuiește platforma Netflix pentru anul 2022

Chiar dacă prețul abonamentelor e în crește, se pare că Netflix investește intens în intens și în sectorul de gaming, dar și a interfeței a aplicației. În știri recente, persoanele ce doresc să investească timpul liber în categoria gaming-ului pe Netflix, platforma a pregătit mai multe jocuri video interesante ce vor ajunge în serviciu, unul dintre ele fiind construite chiar de către Riot Games, companie răspunzătoare pentru jocul League of Legends, un joc MOBA, competitiv și prezent în cea mai mare parte a competițiilor de sporturi electronice, cunoscute și sub numele de e-sports.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net