Bridgerton se întoarce pe Netflix! Când apare al doilea sezon din cea mai urmărită serie

Ultima actualizare:

Netflix a lansat noul trailer a sezonului 2 din serialul Bridgerton, un serial produs de către Shonda Rhimes, cunoscută pentru alte seriale de succes, precum Anatomia lui Grey sau Inventing Anna, care tocmai ce a fost lansat pe Netflix și s-a bucurat de aprecierea fanilor și redacțiilor la nivel global. 

bridgerton jpg

Următorul sezon din Bridgerton va avea premiera pe data de 25 martie, unde povestea lui Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) va fi supusă unor noi aventuri și drame, gata să ridice semnele de întrebare ale fanilor.

Care este povestea în Bridgerton?

Dacă nu ai urmărit încă primul sezon, povestea o are în vedere de Daphne Bridgerton, fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, în timp ce își face debutul pe piața matrimonială competitivă din Regency London. Aceasta spera să calce pe urmele părintelui ei și să găsească o potrivire stârnită de dragostea adevărată. Amplasați pe fundalul Londrei din epoca Regency , frații Bridgerton navighează în societatea londoneză în căutarea iubirii, înconjurați deopotrivă de prieteni și rivali, supuși unor aventuri de neuitat în Londra.

Perspectivele tinerei Daphne par a fi, inițial, de neegalat. Dar, pe măsură ce fratele ei mai mare începe să-și excludă potențialii pretendenți, foaia cu scandalul înaltei societăți scrisă de misterioasa Lady Whistledown o ia în vedere pe Daphne.

Bridgerton a debutat pe Netflix pe data de 25 decembrie 2020. Primul sezon de opt episoade a fost primit cu recenzii pozitive de toată lumea, având o audiență de 82 de milioane de telespectatori, devenind cel mai vizionat serial de pe Netflix la momentul premierei sale. În acest moment, Bridgerton a rămas al doilea cel mai vizionat serial după durata totală de vizionare pe platformă. 

Spre deosebire de seria de romane, Bridgerton este plasat într-o istorie alternativă cu o Londra integrată rasial în care oamenii de culoare sunt membri ai înalte societăți.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net