Netflix face noi dezv─âluiri despre un posibil abonamentul cu reclame. Putem sta lini╚Öti╚Ťi?

Netflix a transmis că nu va introduce reclame în cadrul serviciului său de streaming... deocamdată.

netflix telefon jpg

Dup─â confirmarea faptului c─â rivalul de streaming Disney+ inten╚Ťioneaz─â s─â introduc─â un nou nivel de abonament cu publicitate la un cost mult mai mic, directorul financiar al Netflix, Spencer Neumann, a fost ├«ntrebat despre posibilitatea ca Netflix s─â fac─â un pas similar.

Va exista un abonament cu reclame la Netflix?

Vorbind ├«n timpul conferin╚Ťei Morgan Stanley Technology, Media & Telecom, Spencer Neumann a declarat pentru Reuters c─â Netflix nu inten╚Ťioneaz─â s─â ofere un nivel de abonament la pre╚Ť redus cu publicitate, dar nu poate exclude s─â fac─â acest lucru ├«n viitor.┬á

Neumann a mai transmis c─â compania s-a concentrat pe construirea ofertei sale actuale pentru clien╚Ťii care doresc s─â vizioneze seriale ╚Öi filme de calitate f─âr─â pauze comerciale.

Merită remarcat faptul că Netflix începe de la 7,99 euro pe lună, în timp ce abonamentul complet al Disney+ costă 7,99 euro pe lună. 

Este posibil ca noul nivel de abonament acceptat de reclame pe care Disney+ ├«l va oferi ├«n Marea Britanie, anul viitor, va sc─âdea pre╚Ťul doar pentru a se potrivi cu planuri mult mai ieftine, disponibile pe alte platforme, precum HBO Max. Dac─â da, Netflix nu ar trebui s─â-╚Öi modifice nivelul actual de abonament.

├Än timp ce Disney+ ├«ncearc─â s─â-╚Öi reduc─â costul lunar pentru a concura cu al╚Ťi rivali de streaming, Netflix are un plan foarte diferit pentru utilizatorii s─âi.

Ce pl─ânuiesc cele mai mari servicii de streaming?

Compania californiană experimentează, acum, jocuri video pentru mobil, care sunt incluse ca parte a serviciului său de abonament. 

Spre deosebire de unele dintre cele mai populare jocuri pe Android ╚Öi iOS, nu exist─â micro-tranzac╚Ťii sau costuri suplimentare de care s─â v─â face╚Ťi griji.┬á

Jocurile sunt, de asemenea, exclusiv create pentru┬áNetflix, a╚Öa c─â nu pute╚Ťi juca niciunul dintre aceste titluri ├«n Apple App Store sau Google Play Store. Multe dintre titlurile deja disponibile pentru a fi redate sunt tematice ├«n jurul unora dintre cele mai mari universuri dezvoltate de Netflix.

Lansat pentru prima dat─â ├«n noiembrie, acum pute╚Ťi juca Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast ╚Öi┬á Teeter Up .

Concuren╚Ťa dintre serviciile de streaming devine din ce ├«n ce mai puternic─â. Netflix se extinde ├«n jocurile mobile, Disney+ s-a extins dincolo de con╚Ťinutul s─âu comercial pentru familie odat─â cu apari╚Ťia bannerului Star ╚Öi caut─â s─â scad─â costurile cu un nivel de abonament sus╚Ťinut de reclame, iar Apple TV+ va transmite ├«n cur├ónd meciuri de baseball f─âr─â costuri suplimentare. ├Äntre timp, Prime Video a ad─âugat deja streaming pentru Premier League, US Open ╚Öi rugby pentru abona╚Ťii s─âi.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
artista lacul morii 3 PNG
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
4 britney spears 5 jpg jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg