Sunt mai multe persoane pe același cont de Netflix? Compania te va taxa suplimentar

Utilizatorii Netflix ce nu folosesc contul propriu vor fi acum forțați să se înregistreze pentru a propriul cont, deoarece gigantul de streaming video va începe să lanseze o funcție care va determina abonații să plătească suplimentar dacă partajează serviciul cu cineva din afara gospodăriei lor.

netflix laptop jpg

Noua funcție Netflix va permite gospodăriilor să adauge maximum 2 subconturi pentru o taxă mai mică decât costul serviciului la preț complet. Noua funcție va fi lansată mai întâi în Chile, Peru și Costa Rica, iar celelalte piețe vor urma în următoarele câteva săptămâni.

Gigantul de streaming nu a spus când va fi disponibilă caracteristica abonaților la nivel mondial, potrivit TechCrunch.

Ce o să se întâmple cu persoanele ce nu au propriul lor cont

Odată ce va fi lansat, abonaților Standard și Premium din cele trei țări menționate li se va oferi opțiunea de a adăuga subconturi la serviciul lor pentru persoanele care nu fac parte din gospodăria lor.

Fiecare subcont va avea propriul profil și recomandări personalizate. Cu toate acestea, ceea ce face caracteristica diferită este că subcontul va avea, de asemenea, propria lor autentificare și parolă.

De asemenea, dacă aleg să-și creeze propriul serviciu Netflix sub propriul nume și informații de facturare, istoricul de vizionare, propria listă și recomandările lor personalizate se vor transfera, potrivit The Verge.

Netflix nu se va baza pe date bazate pe locație pentru a opera funcția. În schimb, serviciul de streaming va folosi informațiile pe care trebuie să le ofere utilizatorilor săi finali, inclusiv adresa lor IP, ID-urile dispozitivelor și alte informații despre dispozitivele conectate la contul Netflix din întreaga gospodărie. Folosind aceste informații, Netflix poate detecta unde are loc partajarea în afara unei gospodării.

Costul pentru membrii care nu fac parte din gospodărie va fi de 2,98 USD în Chile, 2,99 USD în Costa Rica și 2,12 USD în Peru.

Netflix a adăugat că membrii suplimentari nu vor plăti pentru contul lor separat, deoarece factura revine în continuare titularului contului principal.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net