Un nou serial și-ar putea face loc pe micile ecrane. Ce e God of War și cine îl va produce

Ultima actualizare:

Se pare că Amazon Prime Video este în discuții avansate pentru a achiziționa adaptarea TV a popularului joc video „God of War”.

image

Potrivit Variety, Prime Video de la compania Amazon se află în proces de negociere cu Sony Pictures Television și PlayStation Productions pentru acest proiect, așteptat de către fanii seriei de jocuri video încă de la apariția sa.

Ce e God of War și de ce e atât de important?

Cel mai recent joc video din seria God of War a primit aprecierile fanilor de pe toate platformele. Fiind conceput inițial doar pe consola de jocuri PlayStation, God of War s-a vândut atât de bine încât chiar și cei care dețin un desktop se pot bucura acum de această experiență. 

Povestea din ultimul joc ni-l prezintă pe Kratos, noul zeu al războiului din mitologia greacă, care a ajuns tocmai în tărâmul nordic. Aici, împreună cu fiul său, Atreus, trebuie să treacă prin diferite obstacole pentru a ajunge la finalul destinației - cel mai înalt punct din cele nouă lumi ale mitologiei nordice. 

Cei doi sunt construiți în antiteză. Kratos este un soldat spartan, lipsit de emoții și care empatizează foarte greu cu cei din jurul său, iar Atreus este un copil de 10 ani, care-și dorește să afle tot ce se întâmplă în jurul lui, este plin de energie și face greșeli specifice vârstei. Povestea prezintă o dezvoltare personală a celor două personaje. Kratos ajunge să empatizez și să fie mult mai emotiv, iar fiul său, Atreus se maturizează de la o zi la alta. 

La bază, povestea lui Kratos era bazată în Grecia Antică, unde acesta a ucis toți zeii greci din Panteon, pentru a se răzbuna pentru moartea familiei sale. 

Totuși, nu se explică cum de a ajuns un soldat spartan, noul zeu al războiului, în tărâmul nordic, lângă Odin, Thor și alte zeități din mitologia nordică. Cel mai probabil, aceste aspecte vor fi explicate în cadrul următorului joc video dezvoltat de Sony Santa Monica, God of War Ragnarok. 

La momentul redactării acestui articol, nu există informații suplimentare privind localizarea spațio-temporală pe care o va avea povestea în cadrul serialului dezvoltat de Amazon Prime Video. 

După succesul pe care serialul The Witcher l-a avut pe Netflix, tot mai multe studiouri de jocuri video au în plan să-și transforme poveștile în seriale disponibile pe diferite platforme de streaming video, sperând ca publicul ce se joacă va viziona serialul, iar cei ce nu o fac, să fie mult mai tentați să-și achiziționeze un sistem pentru a parcurge povestea dezvoltată de jocul video.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net