Netflix ține la tradiție. Un joc video va fi transpus într-un film, după ce The Witcher a ajuns cel mai vizionat serial

După ce a înregistrat un succes colosal cu două seriale inspirate din jocuri video, The Witcher și Arcane, inspirate din universul jocurilor video și cărți cu același nume, respectiv unul dintre cele mai jucate jocuri video - League of Legends, se pare că Netflix dorește să-și extindă catalogul de filme și seriale inspirate din jocurile video, iar de data asta, BioShock a fost luat în viziunea gigantului de streaming video.

Bioshock jpg

Un nou joc video transpus într-un serial marca Netflix

Netflix a încheiat un parteneriat cu Take-Two Interactive, compania-mamă a jocului, pentru a dezvolta un univers cinematografic dezvoltat în jurul acțiunii din BioShock. Vertigo Entertainment și Take-Two vor servi ca producători.

Totuși, se pare că niciun scriitor sau regizor nu este la bord în acest moment. Acordul de parteneriat este în lucru de aproape un an, dar se vehiculează că acesta s-ar putea să își înceapă filmările în curând, potrivit The Hollywood Reporter.

Lansat în 2007, de la 2K Games, o companie deținută de către Take-Two, jocul FPS (first person shooter) a prezentat un oraș subacvatic care se prăbușește, numit Rapture, unde societatea sa fragmentată este într-un război civil, în care mulți locuitori sunt dependenți sau folosesc un ser de îmbunătățire genetică, care dă oamenilor puteri supranaturale în timp ce aceștia trăiesc, de asemenea, înspăimântați de Big Daddies, oameni mutanți care au fost îmbinați cu costume de scafandru. În această lume, este aruncat protagonistul jocului, Jack, un supraviețuitor al unui accident de avion misterios ce a avut loc în Oceanul Atlantic.

Dacă se va respecta tradiția pe care Netflix a avut-o în cadrul serialelor The Witcher și Arcane, vom avea un nou univers de explorat în timp ce ne bucurăm de o pungă de popcorn. 

La lansarea lor, atât The Witcher, cât și Arcane, au înregistrat vizualizări foarte mari, fiind considerate punctul forte, la momentul lor, al companiei. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg