Gluma lui Amy Schumer, la adresa lui Leonardo DiCaprio, care i-a lăsat mască pe invitații de la Premiile Oscar

Deși au promis că nu vor fi răutăcioase, cele trei gazde ale Premiilor Oscar 2022 au fost nemiloase cu multe vedete, fie că acestea se aflau în sală sau nu. Amy Schumer nu a ezitat să facă o glumă pe seama lui Leonardo DiCaprio, care însă nu prea a fost gustată de cei aflați în sala Teatrului Dolby.

Amy Schumer a fost una dintre gazdele premiilor Oscar foto: Getty
Amy Schumer a fost una dintre gazdele premiilor Oscar foto: Getty

Amy Schumer a trecut în revistă filmele nominalizate la premiile Oscar, în monologul ei, și a adus în discuție și ”Don't Look Up”, în care joacă și Leonardo DiCaprio. Atunci, actrița de comedie a comentat faptul că Leo are mereu iubite mai tinere. 

“Leonardo DiCaprio face atât de multe pentru planetă. Vrea să o lase într-o condiție bună pentru iubitele lui. Pentru că el e mai mare și ele mai tineri, v-ați prins?”, a spus Amy Schumer, însă răspunsul nu a fost chiar cel așteptat.

Jessica Chastain, șocată de gluma lui Amy Schumer
Jessica Chastain, șocată de gluma lui Amy Schumer

În imaginile din sală, s-a putut vedea cum mai mulți actori, inclusiv Jessica Chastain, Timothee Chalamet și Will Smith își acoperă fața sau gura cu mâna la auzul glumei. 

Nici gluma conform căreia frații Maggie și Jake Gyllenhaal sunt căsătoriți de fapt nu a fost gustată, iar într-un cadru se poate vedea cu actorul se uită nelămurit înspre scenă. 

Jake Gyllenhaal nu a gustat gluma făcută despre el de Amy
Jake Gyllenhaal nu a gustat gluma făcută despre el de Amy

Actuala iubită a lui Leonardo DiCaprio are 22 de ani

Leonardo DiCaprio (47 de ani) este cunoscut pentru că are mereu iubite mult mai tinere. Actuala sa parteneră este modelul Camila Morrone, de 22 de ani. El este, desemenea, un activist de mediu convins. 

Și alți actori de comedie au făcut glume pe seama lui Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio foto: Getty
Leonardo DiCaprio foto: Getty

Nu este prima dată când DiCaprio este ”victima” glumelor făcute pe seama relațiilor cu femei mai tinere. La premiile BAFTA 2022, care au avut loc la începutul lui martie, Rebel Wilson i-a spus actriței de 20 de ani Emilia Jones, din ”CODA”, că ”Voi da acest premiu persoanei din public pe care Leonardo DiCaprio o consideră cea mai atrăgătoare... Îi place să fie tinere”. 

În 2020, Ricky Gervais a făcut și el glume pe seama lui Leo, la Globurile de Aur, când vorbea despre filmul ”Once Upon a Time in Hollywood”, al lui Quentin Tarantino. 

”Are aproape trei ore, e epic. Leonardo DiCaprio a fost la premieră și, până la final, partenera sa era prea bătrână pentru el”, a spus Gervais. 

Invitații de atunci, inclusiv DiCaprio, au bufnit în râs, așa că Gervais a continuat: ”Până și Prințul Andrew îi spune să o lase mai moală, că are aproape 50 de ani”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net