Oana Roman, pipăită pe sâni de Marius Elisei! Pozele le-au făcut chiar ei publice

Ultima actualizare:

Apariție incendiară a Oanei Roman alături de soțul ei, pe rețelele sociale. Cei doi au postat o imagine care a impresionat fanii.

Oana Roman si Marius Elisei au împreună o fetiță
Oana Roman si Marius Elisei au împreună o fetiță

Chiar dacă relația de dragoste a Oanei Roman cu Marius Elisei a fost atât cu bune, cât și cu rele, ei se iubesc ca în prima zi, iar acest lucru se vede cu fiecare postare din mediul online.

Recent, Oana Roman și-a încântat urmăritorii cu imaginile de pe Instagram, în care ea și Marius parcă nu se mai satură unul de celălalt.

Îmbrăcați lejer, în alb și negru, cei doi s-au pozat în grădina înverzită, alături de cățeii lor.

Mesajul Oanei Roman

Marius era atât de fericit că se afla alături de soția sa, încât nu și-a putut lua mâinile de pe aceasta. Oana, amuzată de situație, a dorit să împărtășească pățania și cu fanii săi, așadar a decis să facă publice pozele în care Elisei își ținea mâinele, nicăieri altundeva, doar pe sânii acesteia. Vedeta s-a distrat scriind și câteva cuvinte alături de fotografie.

image

Pipăială'', a notat ea pe contul de instagram.

Râzând cu gura până la urechi, cei doi s-au bucurat unul de compania celuilalt.

De asemenea, probabil îndemnată de vremea frumoasă de afară și de împlinirea pe care o simte alături de partenerul său, vedeta a scris un mesaj plin de emoție, dedicat chiar ei.

Sunt momente în care râd cu tot sufletul! Am învățat să fiu recunoscătoare pentru tot! Și bune și rele și mai ales cele bune care vor veni! De ziua mea am ales să-mi faci mie bucurii și să petrec doar cu ai mei pentru că sunt puțini cei cu care aș vrea să fiu de ziua mea'', a declarat ea.

image

Aceasta a continuat mesajul și s-a confesat spunând că își dorește, de acum înainte, să petreacă timpul doar cu cei care merită.

Mulți ani făcea petreceri la care invitam mulți oameni care nu dădeau doi bani pe aniversara mea. Am învățat să fiu egoistă și să văd adevărata față a multora. Am hotărât să-mi fac singură mie bucurii'', a adăugat ea.

Citește și Oana Roman, prima apariție după Covid. Cu ce problemă a rămas vedeta: «Încerc să îmi revin»

Oana Roman și Marius Elisei au trecut printr-un moment dificil în viața lor și au decis să divorțeze. După doar câteva luni, cei doi au hotarat să își mai dea o șansă și să se împace. Acum sunt împreună si fericiți, după cum declară și Oana.

  „E un subiect lung. Am trecut prin momente dificile, ne-am despărțit, am și divorțat, dar am găsit puterea de a fi iar împreună. Nu este tot timpul roz, avem și opinii contradictorii, ne mai contrazicem, ne mai certăm, dar, per total, reușim să avem o viață frumoasă împreună. Nu există niciun cuplu care să nu se contrazică niciodată, să nu aibă probleme, ce se vede în online, că au o viață roz, nu este adevărat, cu toții avem momente grele în cuplu, trebuie să fie asumate. Însă eu și Marius ajungem la un numitor comun, reușim să fim împreună, dintr-un simplu motiv, pentru că ne iubim'', a declarat aceasta pentru reporterii Click.

Citește și Oana Roman, prima apariție după Covid. Cu ce problemă a rămas vedeta: «Încerc să îmi revin»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net