Oana Moșneagu, malefică în rolul din „Adela", dar adorabilă în pozele din copilărie! Imagini de colecție cu iubita lui Vlad Gherman

Oana Moșneagu a devenit cunoscută publicului prin prisma rolului pe care l-a avut în serialul de succes, dar și a relației amoroase pe care o are cu Vlad Gherman. Actrița este foarte îndrăgită de public, așadar este nevoită să fie activă pe rețelele de socializare pentru a rămâne conectată cu fanii. Oana a distribuit mai multe instantanee din perioada copilăriei, iar imaginile sunt pur si simplu adorabile!

Oana Moșneagu
Oana Moșneagu

Oana Moșneagu traversează o perioadă foarte bune. Are succes în plan profesional și trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Vlad Gherman, Popularitatea ei a crescut considerabil în ultima perioadă, iar pagina de Instagram a vedetei este urmărită de peste 170.000 de persoane.

Oana este conștientă că trebuie să fie activă în mediul online pentru a menține intresul fanilor. Actrița a găsit o modalitate inedită de la oferi un subiect de discuție: a distribuit mai multe instantanee din perioada copilăriei, iar reacțiile internaților nu au întârziat să apară. 

Imagini din copilăria Oanei Moșneagu
Imagini din copilăria Oanei Moșneagu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu de anul trecut. Cei doi și-au ascuns relația o perioadă de timp de frica de a nu fi judecați de către prieteni apropiați și admiratori, mai ales că Vlad pusese capăt cu câteva luni în urmă legăturii pe care a avut-o cu Cristina Ciobănașu. 

Citește și: Totul despre Oana Moșneagu, iubita lui Vlad Gherman 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au recunoscut la începutul acestui an că sunt împreună, iar de atunci nu se mai feresc de nimeni, iar imaginile în care apar în ipostaze tandre sunt la ordinea zilei. În ciuda faptului că afișează întotdeauna partea plăcută a poveștii lor, fanii au o critică la adresa lui Vlad Gherman.

Internauții îi reproșează că distribuie mult prea des fotografii în care apare alături de cea care i-a fost iubită pentru aproape 10 ani, Cristina Ciobănașu.

Vezi și: Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ascuns relația 

De altfel, Vlad Gherman a recunoscut în cadrul ultimului vlog pe care l-a filmat împreună cu Oana Moșneagu că au fost la un pas de despărțirea din pricina unui banal joc pe care actrița l-ar fi luat mult prea în serios.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net