Motivul pentru care Vlad Gherman ╚Öi Oana Mo╚Öneagu ╚Öi-au ╚Ťinut rela╚Ťia secret─â: ÔÇ×Aveam frica astaÔÇŁ

Vlad Gherman are o rela╚Ťie de iubire cu Oana Mo╚Öneagu pe care ╚Öi-a ╚Ťinut-o secret─â o perioad─â de lung─â, f─âc├ónd-o public─â de-abia la ├«nceputul anului. Chiar dac─â cei doi se afi╚Öau ├«n public pentru o perioad─â destul de lung─â, niciunul nu a vorbit despre rela╚Ťia dintre ei.

vlad gherman oana mosneagu (2) png

Chiar dac─â cei doi nu au dorit s─â vorbeasc─â ├«n trecut despre rela╚Ťia dintre ei, nici apropia╚Ťii acestora nu au oferit informa╚Ťii cu privire la leg─âtura dintre ei, ba mul╚Ťi dintre ei nici nu ╚Ötiau c─â cei doi actori formeaz─â un cuplu.

Motivul pentru care cei doi ╚Öi-au ╚Ťinut rela╚Ťia un secret

Vlad Gherman ╚Öi Oana Mo╚Öneagu┬ánu sunt doar un cuplu minunat ├«n fa╚Ťa camerelor de filmare, ci au ╚Öi o rela╚Ťie de iubire ├«n spatele acestora, dar au preferat s─â-╚Öi ╚Ťin─â rela╚Ťia departe de ochii fanilor, dar ╚Öi a colegilor sau prietenilor.┬á

Tocmai la ├«nceputul acestui an au ├«nceput s─â vorbeasc─â public despre┬ádragostea┬ádintre cei doi, iar motivul pentru care au ╚Ťinut totul secret at├ót fa╚Ť─â de fani, c├ót ╚Öi fa╚Ť─â de colegi a ie╚Öit la iveal─â.

Se pare c─â cei doi ╚Öi-au ╚Ťinut dragostea un secret, deoarece le era team─â de ╚Öefi, dar ╚Öi de reac╚Ťiile colegilor de munc─â.

ÔÇ×M-am desp─âr╚Ťit de Cris ╚Öi to╚Ťi trei lucram ├«n acela╚Öi proiect. Eu m─â ├«ndr─âgostesc de Oana, Oana de mine, neg─âm, apoi ├«ncerc─âm. ├Äncepem o rela╚Ťie, dar nu ╚Ötie nimeni. Se consolideaz─â rela╚Ťia, dar, ├«n continuare, nu ╚Ötie nimeni. Cel mai mare prag a fost s─â-i spunem doamnei RuxandraÔÇŁ, a transmis Vlad Gherman.

Se pare c─â p─ârerea Ruxandrei Ion a fost foarte important─â pentru actorul de televiziune, deoarece a petrecut o perioad─â bun─â de timp al─âturi de aceasta ╚Öi Cristina Ciob─âna╚Öu. Momentul cel mai dificil a fost informarea Cristinei privind rela╚Ťia dintre Gherman ╚Öi Mo╚Öneagu.

ÔÇ×Aveam frica asta c─â o s─â-i spun doamnei Ruxandra, dup─â ce am stat at├óta timp la ea cu Cris, ├«mi f─âceam griji legat de ce va zice. A doua oar─â era cum o s─â-i spun lui Cris, ╚Ötiind c─â ea deja era ├«ntr-o rela╚Ťie cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barier─â, care, odat─â dep─â╚Öit─â, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emo╚Ťionat, a fost ca o eliberareÔÇŁ, a declarat acesta, potrivit┬áViva.

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran