Motivul pentru care Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au ținut relația secretă: „Aveam frica asta”

Ultima actualizare:

Vlad Gherman are o relație de iubire cu Oana Moșneagu pe care și-a ținut-o secretă o perioadă de lungă, făcând-o publică de-abia la începutul anului. Chiar dacă cei doi se afișau în public pentru o perioadă destul de lungă, niciunul nu a vorbit despre relația dintre ei.

vlad gherman oana mosneagu (2) png

Chiar dacă cei doi nu au dorit să vorbească în trecut despre relația dintre ei, nici apropiații acestora nu au oferit informații cu privire la legătura dintre ei, ba mulți dintre ei nici nu știau că cei doi actori formează un cuplu.

Motivul pentru care cei doi și-au ținut relația un secret

Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu sunt doar un cuplu minunat în fața camerelor de filmare, ci au și o relație de iubire în spatele acestora, dar au preferat să-și țină relația departe de ochii fanilor, dar și a colegilor sau prietenilor. 

Tocmai la începutul acestui an au început să vorbească public despre dragostea dintre cei doi, iar motivul pentru care au ținut totul secret atât față de fani, cât și față de colegi a ieșit la iveală.

Se pare că cei doi și-au ținut dragostea un secret, deoarece le era teamă de șefi, dar și de reacțiile colegilor de muncă.

„M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect. Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra”, a transmis Vlad Gherman.

Se pare că părerea Ruxandrei Ion a fost foarte importantă pentru actorul de televiziune, deoarece a petrecut o perioadă bună de timp alături de aceasta și Cristina Ciobănașu. Momentul cel mai dificil a fost informarea Cristinei privind relația dintre Gherman și Moșneagu.

„Aveam frica asta că o să-i spun doamnei Ruxandra, după ce am stat atâta timp la ea cu Cris, îmi făceam griji legat de ce va zice. A doua oară era cum o să-i spun lui Cris, știind că ea deja era într-o relație cu Alex. Era ciudat. Asta a fost cea mai mare barieră, care, odată depășită, totul a curs foarte firesc. Ne-am relaxat. Ruxandra s-a mega bucurat, m-am mega emoționat, a fost ca o eliberare”, a declarat acesta, potrivit Viva.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net