Cristina Ciobănașu, relație de iubire cu un fotograf?

Celebra vedetă de televiziune și-a uimit fanii, în urma unei postării de pe contul ei de Instagram, Cristina Ciobănașu a lăsat o descriere inedită care a pus pe gânduri foarte multe persoane.

cristina ciobanasu PNG

Cunoscută la nivel național pentru rolurile pe care artista le-a avut în mai multe seriale televizate, printre care și Pariu cu viața, vedeta este urmărită de foarte multe persoane pe contul ei de Instagram pentru prestațiile uimitoare pe care vedeta le-a avut pe în cadrul serialelor celebre difuzate la televior.

Ciobănașu, într-o relație de iubire cu un fotograf?

Într-o postare pe contul ei de Instagram, Ciobănașu a lăsat un mesaj inedit în descrierea pozei recente pe care vedeta a postat-o. Aflată la o cafenea de fițe, se pare că vedeta a ieșit la întâlnire cu un fotograf celebru, cunoscut pentru fotografiile sale care curpind viața și modul în care acesta trăiește.

„Mă cam fâstâcesc în ultima vreme când trebuie să stau la poze… o fi de vină fotograful?… Să aveți o după-amiază călduroasă!

C: by @murehater”, se arată în postarea de pe Instagram a actriței.

După o relație de lungă durată alături de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu se pare că dorește să-și reconstruiască viața, iar prezența ei la o cafenea de lux alături de un fotograf celebru pare să adeverească speranțele fanilor care-i doresc tot binele din lume.

Postare artistei de pe Instagram a fost profund apreciată de urmăritorii artistei, strângând peste 24.000 de persoane, iar comentariile ce au urmat, i-au transmis toate urările de bine artistei. 

„Minunată! Sigur este de vină fotograful! Când ai lângă tine persoana care te face să râzi, să zâmbeşti...persoana care te face fericită acea persoană care te iubeşte necondiţionat, nu poți fii altfel decât radiantă lângă bărbatul potrivit!”, se arată într-un comentariu lăsat la poza vedetei. 

Totuși, mulți dintre aceștia au început să o acuze pe vedetă, din cauza lui Vlad Gherman și a relației pe care acesta a făcut-o oficială. 

„Acum ca a făcut Vlad relația oficiala, hai și tu repede”, se arată într-un comentariu de la postarea vedetei.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe după ce au văzut imaginile. Captură filmuleț Facebook
Tudor Chirilă (1) jpg
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg