Cristina Ciobănașu, relație de iubire cu un fotograf?

Celebra vedetă de televiziune și-a uimit fanii, în urma unei postării de pe contul ei de Instagram, Cristina Ciobănașu a lăsat o descriere inedită care a pus pe gânduri foarte multe persoane.

cristina ciobanasu PNG

Cunoscută la nivel național pentru rolurile pe care artista le-a avut în mai multe seriale televizate, printre care și Pariu cu viața, vedeta este urmărită de foarte multe persoane pe contul ei de Instagram pentru prestațiile uimitoare pe care vedeta le-a avut pe în cadrul serialelor celebre difuzate la televior.

Ciobănașu, într-o relație de iubire cu un fotograf?

Într-o postare pe contul ei de Instagram, Ciobănașu a lăsat un mesaj inedit în descrierea pozei recente pe care vedeta a postat-o. Aflată la o cafenea de fițe, se pare că vedeta a ieșit la întâlnire cu un fotograf celebru, cunoscut pentru fotografiile sale care curpind viața și modul în care acesta trăiește.

„Mă cam fâstâcesc în ultima vreme când trebuie să stau la poze… o fi de vină fotograful?… Să aveți o după-amiază călduroasă!

C: by @murehater”, se arată în postarea de pe Instagram a actriței.

După o relație de lungă durată alături de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu se pare că dorește să-și reconstruiască viața, iar prezența ei la o cafenea de lux alături de un fotograf celebru pare să adeverească speranțele fanilor care-i doresc tot binele din lume.

Postare artistei de pe Instagram a fost profund apreciată de urmăritorii artistei, strângând peste 24.000 de persoane, iar comentariile ce au urmat, i-au transmis toate urările de bine artistei. 

„Minunată! Sigur este de vină fotograful! Când ai lângă tine persoana care te face să râzi, să zâmbeşti...persoana care te face fericită acea persoană care te iubeşte necondiţionat, nu poți fii altfel decât radiantă lângă bărbatul potrivit!”, se arată într-un comentariu lăsat la poza vedetei. 

Totuși, mulți dintre aceștia au început să o acuze pe vedetă, din cauza lui Vlad Gherman și a relației pe care acesta a făcut-o oficială. 

„Acum ca a făcut Vlad relația oficiala, hai și tu repede”, se arată într-un comentariu de la postarea vedetei.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net