Vedete care și-au recunoscut cele mai ascunse drame: depresii, boli, dependențe, despărțiri

image
Constantin Diță, Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu, Lili Sandufoto: arhivă personală

Dramele nu le ocolesc nici pe vedete! De cele mai multe ori, viața nu este atât de roz pe cât lasă să se vadă celebritățile pe rețele de socializare. Mulți preferă să-și ascundă problemele, alții însă nu s-au temut să facă publice momentele de cumpănă ale vieții. Au cedat răpuse de muncă, depresii, despărțiri și alcool!

Costi Diță, Giani din "Las Fierbinți": ”5 accidente, descopăr că mama face cancer”

Costi Diță este cunoscut ca Giani, unul dintre cele mai spumoase personaje din serialul „Las Fierbinți”, de la Pro TV. Actorul, în vârstă de 41 de ani, a evitat ani de zile să-și expună public viața privată. A ţinut ascunsă drama prin care a trecut în urmă cu patru ani, atunci când a traversat cea mai nefastă perioadă a vieții sale. Pentru Costi Diță, anul 2017 avea să însemne coșmarul vieții lui. Probleme familiale grave s-au suprapus cu o afecțiune dermatologică care i-a dat, la acea vreme, viața peste cap cu totul. ”5 accidente, descopăr că mama face cancer, apoi pe la jumătatea anului, bunică-mea a murit şi, la final de an, eu fac o chestie d-asta, o complicaţie, o chestie dermatologică, combinată cu sindromul ăsta de burn-out (n.r. epuizare)”, a dezvăluit simpaticul actor, în cadrul unui interviu acordat lui George Buhnici, pentru Cavaleria.ro.

„Nu puteam să ies pe stradă, trebuia să mă acopăr”

Actorul a povestit că a avut momente în care nu a mai putut să iasă nici din casă, chinuit de o boală dermatologică căreia medicii i-au găsit cu greu leacul. ”Slavă Domnului, e un an care ne-a lăsat cât de cât să mergem mai departe. Sunt pe revenire, lucrurile merg înspre bine. Am tot citit în perioada aia că nu puteam să ies din casă, o chestie super-complicată, modificări fizice, adică nasol rău. Nu mai puteam să ies pe stradă, trebuia să mă acopăr. În fine, a fost sinistru. M-am panicat eu foarte tare. Am trăit o bună bucată de vreme cu oameni care îmi ziceau asta: <Bă, ştii ceva, ne urcăm în avion mergem în Frankfurt că e nu ştiu ce puii mei, te scanează>. Un doctor care îmi spunea că sistemul meu imunitar se luptă cu mine acuma. Nu vrei să auzi asta, vrei să auzi şi tu din astea «Dă, domne, cu o cremă si trece»”, a mai povestit Costi Diță.

Vlad Gherman, în patima alcoolului după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman (28 de ani) și Cristina Ciobănașu (24 de ani) au trăit o poveste de dragoste ca-n flme. Timp de nouă ani cei doi au fost nedespărțiți. Separarea a reprezentat însă șoc major pentru amândoi. Actorul a dat în patima alcoolului, de aceea a apelat de urgență la un psiholog. Și fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu a avut nevoie de terapie. Despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-a petrecut în urmă cu șase luni, însă nici acum cei doi actori nu au reușit să treacă peste acest moment traumatizant. Vlad Gherman s-a mutat din casa iubitei sale și locuiește momentan singur, într-un nou apartament. În primele luni de burlăcie, sora lui i-a ținut de urât, apoi vărul lui l-a consolat cum a putut. Actorul a recunoscut însă că, în această perioadă, obișnuia să își înece amarul în alcool și țigări. Aceasta l-a determinat să apeleze la un psiholog, pentru a putea depăși mai ușor trauma despărțirii.“Am stat la sor-mea, apoi cu vară-miu. Ei fumează. Apoi cu despărțirea m-am reapucat și eu. De la o țigară, am trecut la un pachet pe zi. Cu băutura am început singur, apoi cu prietenii. Nu neapărat să-mi înec amarul. Stăteam cu prietenii în balconaș la un pahar, apoi se făceau mai multe, se făcea o sticlă. Împlinim cinci luni de despărțire. Am ajuns la psiholog și mă ajută mult. Prietenii, părinții sunt subiectivi. Acum eu și Cristina ne întelegem ok, sunt detașat. Despărțirea a fost o lecție pentru mine, nu am ajuns să mă înec în alcool, totuși”, a declarat Vlad Gherman, luna trecută la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Lili Sandu, în depresie post-natală: „Mintea mea o ia aiurea”

Lili Sandu (42 de ani) l-a adus pe lume pe fiul ei Thomas Jay Cristian, în vara anului trecut. Actrița a mărturisit, la aproape un an de când a devenit mamă, că se confruntă cu depresia post-natală.”Sunt zile în care abia reușesc să mă ridic din pat, pentru că-mi simt corpul extenuat sau momente în care mintea mea o ia aiurea și-mi dă o senzație de «feeling down», iar atunci tot ce-mi doresc este să-mi strâng în brațe băieții și să realizez că orice ar fi nu sunt singură. M-am tot gândit, încă de când am născut și pentru că am tot așteptat-o, pentru că era una din problemele majore post-partum, la depresia post-natală. Vă spun sincer că nu am avut deloc momente care să mi se pară suspicioase. Dar, de câteva zile parcă ceva e schimbat… O fi doar suma nopților nedormite, hormonii încă nelalocul lor sau doar momentele în care mă reîntorc la mine. P.S. Sunt momente în care mă uit la pozele cu TJ bebeluș și plââââng ca o prostănacă gândindu-mă unde naiba fuge timpul ăsta… parcă nu ajung să mă bucur îndeajuns de el, așa cum este acum”, a mărturisit Lili Sandu, pe Instagram.

Citește și:

Drama Dianei Dumitrescu! Divorțul de Ducu Ion a aruncat-o în depresie: “Nu puteam să mă opresc din plâns”

Vlad Gherman, în patima alcoolului după despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Amândoi suntem în terapie”

EXCLUSIV Văduva lui Dan Spătaru: "Sufăr de depresie încă de când a murit Dan. Singurătatea mă apasă"

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
mihai bendeac stela popescu si arsinel
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (7) JPG
309479561 627647835413743 5142992967937955401 n jpg
image
image
image
image
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel