Vlad Gherman, în patima alcoolului după despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Amândoi suntem în terapie”

image
Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 anifoto: Instagram

Vlad Gherman (28 de ani) și Cristina Ciobănașu (24 de ani) au trăit o poveste de dragoste ca-n flme. Timp de nouă ani cei doi au fost nedespărțiți. Separarea a reprezentat însă șoc major pentru amândoi. Actorul a dat în patima alcoolului, de aceea a apelat de urgență la un psiholog. Și fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu a avut nevoie de terapie.

Despărțirea dintre Vlad Gherma și Cristina Ciobănașu s-a petrecut în urmă cu cinci luni, însă nici acum cei doi actori nu au reușit să treacă peste acest moment traumatizant. Vlad Gherman s-a mutat din casa iubitei sale și locuiește momentan singur cuc, într-un nou apartament. În primele luni de burlăcie, sora lui i-a ținut de uât, apoi vărul lui l-a cosolat cum a putut.

Actorul a recunoscut însă că, în această perioadă, obișnuia să își înece amarul în alcool și țigări. Aceasta l-a determinat să apeleze la un psiholog, pentru a putea depăși mai ușor trauma despărțirii.“Am stat la sor-mea, apoi cu vară-miu. Ei fumează. Apoi cu despărțirea m-am reapucat și eu. De la o țigară, am trecut la un pachet pe zi. Cu băutura am început singur, apoi cu prietenii. Nu neapărat să-mi înec amarul. Stăteam cu prietenii în balconaș la un pahar, apoi se făceau mai multe, se făcea o sticlă. Împlinim cinci luni de despărțire. Am ajuns la psiholog și mă ajută mult. Prietenii, părinții sunt subiectivi. Acum eu și Cristina ne întelegem ok, sunt detașat. Despărțirea a fost o lecție pentru mine, nu am ajuns să mă înec în alcool, totuși”, a declarat Vlad Gherman, la „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Vlad Gheorman: „Nu sunt încă pregătit să ma văd cu alte fete”

Chiar dacă de cinci luni este practic un bărbat liber, Vlad Gherman nu este încă pregătit pentru o nouă relație. „Nu sunt încă pregătit să mă văd cu alte fete. E un pic ciudat. Nu sunt vindecat. Am stat totuși nouă ani cu cineva și acum dorm singur. Și Cristina merge la psiholog, amândoi suntem la terapie! Părinții noștri nu au comentat decizia noastră de a ne separa. Ruxandrei Ion i-a parut rău după mine, am făcut o ședință de plâns în familie la momentul despărțirii”, a mai spus Vlad Gherman.

Citește și:

Criss Ciobănașu, primul interviu după despărțirea de Vlad Gherman. "Nu cred că viața mea este un serial"

Povestea emoționantă a Cristinei Ciobănașu. Ieri, caz social la “Dansez pentru tine”, azi, viaţă de prinţesă

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
vacante-exotice-eturia
Nicolae Ciucă FOTO gov.ro
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg