Vlad Gherman iubește din nou? A plecat în vacanță cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au surprins pe toată lumea la începutul acestui an. Cei doi actori au decis să se despartă după aproximativ zece ani de iubire. Iată că au sosit vremuri mai bune pentru Vlad, care pare să-și fi găsit fericirea alături de o colegă de breaslă. 

image
Vlad și Oana nu au confirmat că ar forma un cuplu Sursă foto: Arhivă personală

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au îndrăgostit în adolescență și au format un cuplu frumos timp de aproape un deceniu. Pandemia le-a afectat nu doar viața profesională, ci a avut un impact puternic și asupra sferei personale. Au ajuns, de comun acord, la decizia de a se despărți.

image
Vlad și Cristina au format un cuplu timp de aproximativ zece ani

Și Vlad, dar și Cristina au vorbit, cu repetate ocazii, despre ruptura dintre ei și au subliniat că despărțirea nu a fost deloc ușoară, existând o multitudine de amintiri care îi leagă. Timpul vindecă însă toate rănile și se pare că actrița formează un cuplu alături de alt bărbat, pe care nu l-a prezentat oficial admiratorilor. 

image png
Vlad și Cristina s-au despărțit la începutul anului 2021

Nici Vlad nu mai lasă trecutul să îl întristeze și este dispus să acorde p nouă șansă iubirii, iar admiratorii săi au observat că acesta petrece destul de mult timp alături de colega sa de breaslă, Oana Moșneagu. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat în vacanță împreună

Vlad și Oana nu au confirmat că ar forma un cuplu, însă imaginile de pe contul de Instagram al lui Vlad poate indica începutul unei idile. Ei au plecat împreună într-o vacanță. Nu singuri, ci însoțiti de alți prieteni buni. 

image
Vlad și Oana au plecat în vacanță alături de mai mulți prieteni

Recent, actorul a postat o serie de fotografii din vacanță, iar fanii au fost foarte atenți, astfel că au oservat că Oana Moșneagu nu lipsește din cadru.

Oana a infirmat că este împreună cu Vlad, însă a recunoscut că, în ultima perioadă, s-a apropiat foarte mult de actor. 

image
Oana Moșneagu a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Vlad Gherman

Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a declarat Oana Moșneagu.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
bianca dragusanu png
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
Louise Fletcher profimedia 0531774974 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg