Vlad Gherman și Oana Moșneagu, sărutări fierbinți. Actorii din "Adela" au făcut anunțul: "Răspunsul este da"

Ultima actualizare:

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au dat Internetul peste cap vineri seara, când pe Youtube a fost lansată o piesă romantică, în care cei doi actori apar în ipostaze tandre. Nu a trecut mult. căci Oana și Vlad au confirmat că între ei este și o relație de iubire, nu doar profesională. Fanii sunt în delir. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu joacă în "Adela"
Vlad Gherman și Oana Moșneagu joacă în "Adela"

Vlad Gherman (28 de ani) și Oana Moșneagu (31 de ani) au devenit ținta zvonurilor amoroase încă de la finalul anului trecut, când ecourile despărțirii lui Vlad de Criss Ciobănașu însă se auzeau prin mass media. Cei doi au negat la acea vreme, spunând că sunt doar prieteni foarte apropiați și colegi în proiectul "Adela", serialul difuzat în fiecare joi, la Antena 1. 

Dar au continuat să petreacă tot mai mult timp împreună, totul culminând cu o vacanță exotică, la început de an. Iată că iubirea lor secretă a devenit publică vineri seara, când fostul solist din trupa LaLa band a lansat piesa "Fără tine", o melodie de dragoste extrem de emoționantă. În videclip el apare alături de Oana Moșneagu, în ipostaze pe care doar doi îndrăgostiți le-ar fi putut juca atât de credibil. 

Și versurile par dedicate Oanei, care l-a ajutat pe Vlad să renască după relația încheiată cu Cristina Ciobănașu, relație care a durat nu puțin, ci 9 ani. "Când ești lângă mine simt / Că dragostea zboară prin timp / Tu mi-ai dat curaj să visez iar / Când tot ce-aveam era dulce-amar", este doar o strofă din melodia scrisă de Vlad Gherman.

Vlad Gherman a confirmat relația cu Oana Moșneagu

După lansarea piesei, Vlad Gherman nu a mai rezistat presiunii fanilor și a confirmat relația cu Oana Moșneagu. "Da! Răspunsul la întrebarea voastră e DA", a scris actorul, pe Instagram, unde a publicat și câteva fotografii personale, alături de frumoasa Oana. 

În serialul "Adela", de la Antena 1, Oana Moșneagu o interpretează pe malefica Andreea Achim, iar Vlad Gherman îl joacă pe Călin. Oana a mai apărut în serialul "Fructul oprit", în filmul "Faci sau taci", în piese de teatru, dar și în diverse spoturi publicitare. Pe Vlad Gherman îl știe toată lumea din proiectul-fenomen LaLaBand, dar și din serialul "Pariu cu viața".

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net