INTERVIU Oana Moșneagu, malefica din serialul «Adela»: «Mi se reproşează că sunt rea, invidioasă și geloasă»

Ultima actualizare:

    Oana Moșneagu
Oana Moșneagu

Oana Moșneagu (31 de ani) a revenit în atenția fanilor de când o interpretează pe Andreea în serialul "Adela", de la Antena 1. Deși are de jucat tot un personaj negativ, ca în "Fructul oprit", tânăra actriță este apreciată de public, pentru că este muncitoare și talentată. Am stat de vorbă cu Oana despre trecut, prezent și viitor și am aflat multe lucruri interesante.

  • Click!: Viața bate filmul și am vrea să ne spui dacă viața ta ar putea deveni un subiect de film?

Oana Moșneagu: Cred că în viaţa fiecărui om sunt bucăţele care ar putea deveni subiect de film. Cu toţii ne dorim să fim fericiți, tindem către aceleaşi scopuri finale şi ne lovim de bariere, fie interioare, fie exterioare. Şi dacă pui lupa pe efortul cuiva de a depăşi aceste bariere, a oricui ar fi provocarea sau spre orice ar tinde, obţii o poveste interesantă de urmărit.

  • Dacă ar fi să te descrii în câteva cuvinte. Cine e Oana Moșneagu?

Oana Moşneagu e o fată din Mioveni, care a plecat de acasă la 17 ani, o fată pentru care libertatea şi independenţa sunt nevoi esenţiale, care a avut curajul să viseze să fie actriţă şi care la 25 de ani a şi început să devină una.

  • Cum ți s-a schimbat viața după ce ai început să joci în filme și seriale?

În afară de faptul că aceştia sunt paşi în evoluţia mea profesională şi că sunt fericită practicând meseria pe care mi-am ales-o, sau care m-a ales, sunt un imbold foarte important pentru mine, o confirmare că sunt unde trebuie, o şansă de dezvoltare pe toate planurile.

  • Ce ai învățat de la colegii tăi mai experimentați din serial?

Să am mai multă răbdare cu mine, să fiu mai tolerantă şi mai puţin critică, mai ales cu mine, dar mai atentă şi mai muncitoare, în acelaşi timp. Am învăţat că sunt actori care şi după 20 de ani de experienţă au nesiguranţe şi încă îşi mai pun întrebări, încă mai au nevoie de confirmări. Şi am mai invăţat că e în regulă să fii aşa. Aşa cum e în regulă şi opusul.

  • Cu cine ți-ar plăcea să joci într-un proiect, dacă s-ar putea, de afară sau din țară?

Cu orice actor care are mai multă experienţă decât mine şi de la care aş putea să învăţ. Adică foarte mulţi (n.r. râde). Dar, că să dau un exemplu concret, mi-ar plăcea mult să am ocazia să joc cu Florin Piersic Jr, cu Oana Pellea, cu Adrian Titieni, cu Şerban Pavlu, cu Vlad Ivanov, dar şi cu o gramadă de colegi de generaţie, oameni tineri cu care să cresc şi alături de care să mă dezvolt.

  • Ce legătură ai cu colegii tăi mai tineri din serial? Cu Alecs Dunaev, Mara Oprea și Vlad Gherman sau Cristina Ciobănașu?

Suntem colegi, prieteni, uneori mai aproape unii de alţii, alteori nu în legătură atât de mult. Cert e că s-au dezvoltat relaţii foarte frumoase între noi şi că sper să le păstrăm şi după ce terminăm proiectul care ne-a adus împreună. (n.r. s-a zvonit că Oana ar avea o relație cu Vlad Gherman, însă nici unul dintre ei nu a dorit să comenteze atunci când i-am întrebat)

  • Ce îți place să faci în timpul liber?

Să petrec timpul cu oamenii dragi mie, cu prietenii mei, fie că suntem în Bucureşti la o cafea sau facem o drumeţie spre vârful Omu. Îmi place mult natura, mă încarcă de energie într-un fel în care nu reuşeşte nimic altceva să o facă. Îmi place şi să dansez, să fac curăţenie – culmea, pe mine activitatea asta chiar mă relaxează, să joc tot felul de jocuri de societate, să mă uit la filme.

  • Dacă nu ai fi devenit actriță, ce ți-ar fi plăcut să faci? Știm că ai fost și prezentatoare de televiziune...

Cred că tot ceva din aria creativă. Poate aş fi lucrat într-o agenţie de publicitate, ca şi copywriter. Sau psiholog, mă fascinează domeniul ăsta. Poate avocat. Poate scriitoare. Scriitoare încă mai sper să mă pot numi cândva, deşi nu am acţionat niciodată în sensul ăsta.

  • Te recunosc fanii pe stradă? Ai trecut și prin momente neplăcute?

Mă mai recunosc, nu atât de des, purtând tot timpul mască. Cert e că mi se întamplă mai mult să mă oprească cineva pe stradă în afara Bucureştiului decât în Bucureşti. De momente neplăcute nu prea am avut parte. S-a speriat o doamnă de mine într-un magazin, a văzut-o pe “Bihter” din “Fructul Oprit” şi s-a speriat, dar şi-a revenit repede! (n.r. râde)

  • Ai parte și de hate pe rețelele de socializare?

Mai mult pe vremea serialului “Fructul Oprit”, atunci primeam foarte multe mesaje nu foarte prietenoase, nu aş putea să le reproduc aici, iar asta strict prin prisma personajului meu. Şi ameninţări, dar majoritatea erau de la copii şi adolescenţi care nu făceau diferenţa între personaj şi actor. Acum, de când o joc pe Andreea în Adela – serial pe care, cu această ocazie, vă invit să îl urmăriţî în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, mesajele nu mai sunt atât de agresive, mi se reproşează că sunt rea, invidioasă, geloasă, că distrug relaţia protagoniştilor, mi se recomandă să nu mă mai bag între ei, dar sunt rare mesajele agresive.

  • Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

Să îmi fac treaba cât mai bine pe platoul de filmare, pentru că #dacaejoieAdela, să mă bucur de vacanţă, când o să vină ea, să trăiesc cât mai mult în prezent, fără presiunea incertitudinii viitorului.

Citește și:

Oana Moșneagu, din serialul "Adela", vacanță cu peripeții: ”S-a încheiat într-un mod nu tocmai plăcut”

INTERVIU Totul despre Oana Moșneagu, frumoasa din serialul "Adela". A lăsat o multinațională pentru cariera de actriță

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
image
actualitate.net
image
actualitate.net