Cum a aflat Cristina Ciobănașu că Vlad Gherman s-a îndrăgostit de Oana? „A fost prima!”

E oficial! Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt un cuplu și aproape că s-au mutat împreună. Cei doi amorezi au venit în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, și au dat cărțile pe față. Au povestit cum s-au cuplat pe platourile de filmare de la „Adela”, chiar sub ochii fostei iubite, Cristina Ciobănașu.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt împreună din august Sursa: Instagram
Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt împreună din august Sursa: Instagram

Viața bata filmul! Așa s-a întâmplat și în cazul cuplului Vlad Gherman-Oana Moșneagu, care au devenit iubiți pe platourile de filmare de la serialul „Adela”. Totul s-a întâmplat sub ochii fostei iubite a lui Vlad, Cristina Ciobănașu, care joacă și ea în același serial.

Oana și Vlad au venit în premieră ca și cuplu, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, și au povestit cum a început povestea de iubire dintre ei.

Ne-am cuplat în luna august anul trecut, după ce mi-am rupt eu mâna. El a avut grijă de mine. A venit cu niște lumânări parfumate la mine, cu niște mâncare. A fost foarte romantic!”, a declarat oana Moșneagu.

„Nu a fost o despărțire cu bătaie!”

Vlad Gherman este atât de îndrăgostit de noua iubită încât a dat-o cu totul uitării pe fosta, Cristina Ciobănașu, care a fost și prima persoană care a aflat de noul cuplu.

Cristina a fost prima persoană căreia i-am spus că suntem împreună. Stăm unul la altul, mai mult ea la mine, că am apă calăa. Nu s-a mutat încă de tot la mine, o luăm încet. Cristina s-a bucurat că ne-am cuplat că o știa pe Oana că e fată bună. Nu a fost o despărțire cu bătaie între noi! Asta e, dacă pe acolo ne învârtim toți, în serailul ăsta!”, a declarat Vald Gherman.

Actorul a făcut și o melodie pentru noua iubită, intitulată „Fără tine”.

Am făcut o piesă despre Cris, a doua e despre Oana. Facem și videoclip. Am vrut să ieșim în public cu piesa și să spunem că suntem împreună. Unii și-au dat seama dinainte pentru că am fost și în Zanzibar împreună”, a mai spus actorul din Adela.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după nouă ani de iubire, anul trecut. Actorul s-a mutata singur și nu a durat mult până când și-a găsit, iată, o nouă iubită, tot pe paltourile de filmare. În serialul „Adela”, de la Antena 1, Oana Moșneagu o interpretează pe malefica Andreea Achim, iar Vlad Gherman joacă rolul lui Călin.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net