Micutzu a slăbit 50 de kilograme și și-a schimbat stilul radical

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cosmin Nedelcu alias Micutzu, așa cum este cunoscut de toți cei care îndrăgesc comedia și stand-upul, a slăbit spectaculos în trei ani și se află într-o formă de zile mari! Îndrăgitul comediat a fost surprins pe străzile din București de paparazzii Click!, iar imaginile demonstrează că Micutzu se bucură din plin de schimbările din viața sa. 

Micutzu este unul dintre cei mai apreciați stand-upperi
Micutzu este unul dintre cei mai apreciați stand-upperi

Cosmin Nedelcu are 35 de ani și o carieră de succes. Este apreciat pentru glumele pe care le face și susține spectacole de stand-up pe bandă rulantă.

Simțul său al umorului nu a trecut neobservat nici de către posturile de televiziune importante, așadar nu este de mirare că, zilele trecute, paparazii Click! l-au surprins în zona studiourilor de filmare a trustului Intact. Îmbrăcat într-o ținută lejeră, în concordanță cu vremea călduroasă de afară, Cosmin Nedelcu s-a dat jos de la volanul noului său autoturism, un gigantic Ford F-200 model american.

Citește și: Micutzu, dus la Poliție și amendat, după un scandal pe Calea Victoriei

Mașina este una spectaculoasă, iar prețul pe care l-a plătit comediantul pentru vehicul nu este deloc mic, dacă aruncăm o privire asupra sumelor de pe pagina oficială a brandului respectiv. Conform paginii, mașina pe care o deține Cosmin costă peste 40 de mii de euro. 

Micutzu a slăbit 50 de kilograme în trei ani

De remarcat este faptul că Micutzu a slăbit spectaculos și arată din ce în ce mai bine. Comediantul a dat jos peste 50 de kilograme în aproximativ trei ani, iar schimbarea este una evidentă. Are un tonus mult mai bun și este plin de energie. Motivul pentru care Cosmin a decis să slăbească a fost îngrijorarea pe care o avea pentru propria sănătate.

  „Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș” , povestea Micutzu.

Micutzu și-a operat stomacul pentru a scăpa de kilogramele în plus 

Micutzu nu a slăbit doar prin mult sport și urmând o dietă strictă, ci și cu ajutorul medicului. A trecut printr-o procedură de micșorare a stomacului, iar ulterior a început să acorde mai multă atenție alimentației. Micutzu a povestit că a început să meargă mult pe bicicletp, chiar și 20 de kilometri zilnic, potrivit propriilor confesiuni și a eliminat din alimentație excesul de carbohidrați. 

Vezi și: Ce dietă a ținut Micutzu pentru a slăbi 50 de kilograme 

Micutzu, pe numele din buletin Cosmin Nedelcu, este originar din Focșani și s-a născut la data de 22 iulie 1986. Comediantul a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) I.L.Caragiale din Capitală și a muncit din greu pentru a deveni un nume cunoscut în lumea stand-upului. Eforturile sale au dat roade, iar astăzi este invitat la diferite emisiune. Micutzu a participat, în calitate de invitat, la emisiunea Iumor unde a reușit să stârnească hohote de râs atât în rândul publicului, cât și la masa exigentului juriu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
CODIN MATICIUC FOTO FACEBOOK
banner cristina balan png
ramona olaru instagram jpg
image png
Tora Vasilescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net