Radu Pietreanu și-a vândut casa pentru a scăpa de o boală gravă: «Eram un mort bogat acum»

Ultima actualizare:

Radu Pietreanu a făcut dezvăluiri extrem de sincere la podcastul lui Micutzu despre perioada cea mai grea a vieții sale când a fost nevoit să vândă tot ce avea pentru a se trata de o boală cumplită. 

Radu Pietreanu și-a cheltuit toți banii și și-a vândut casa pentru a scăpa de o boală gravă
Radu Pietreanu și-a cheltuit toți banii și și-a vândut casa pentru a scăpa de o boală gravă

Radu Pietreanu, actorul care a devenit cunoscut publicului datorită grupului de comedie ,,Vacanța Mare" a povestit în cadrul podcastului lui Micutzu, detalii necunoscute despre viața și cariera sa. 

Actorul a relatat cel mai dificil moment al vieții sale, când s-a îmbolnăvit de o boală grea și a trebuit să-și vândă pensiunea de la Azuga și să cheltuie toți banii câștigați de-a lungul carierei sale în televiziune, pe tratament. 

Radu Pietreanu a relatat că a avut multe de învățat din această experiență, iar cel mai important lucru a fost acela că nu mai e dispus să-și sacrifice sănătatea pentru carieră și bani. 

"S-a întâmplat să cheltui banii pe care-i strânsesem din televiziune, să rămân fără bani.  Acum am văzut că nu mai sunt așa ahtiat după bani, dacă mă sună cineva și mă întreabă ,,Vii să faci un spectacol?" vin, dacă nu nu caut eu. Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum." a povestit actorul. 

Radu Pietreanu a vorbit și despre experiența pe care a avut-o la PRO TV și cum cerințele trustului îl solicitau enorm, astfel că ajunsese să scrie mult mai multe spectacole decât atunci când făcea spectacole pe scenă cu Vacanța Mare. 

,,Eu mă credeam grozav scriu patru spectacole pe an cu Vacanța Mare, când am intrat la PRO TV, scriam cam 15 spectacole pe an, vreo 30 de emisiuni. Am zis asta înseamnă greu, asta înseamnă muncă și banii era la fel mult mai mulți." a dezvăluit Radu Pietreanu. 

Radu Pietreanu dezvăluie că cei 10 ani de televiziune l-au afectat foarte mult

În ciuda succesului pe care l-a înregistrat alături de colegii săi, în cei 10 ani de televiziune, actorul nu se simțea împlinit profesional, deoarece îi lipsea foarte mult publicul.

Artistul a spus că absența de pe scenă l-a afectat foarte mult la nivel emoțional, deoarece prestația în fața camerelor de luat vederi i-a consumat toată energia fără să-i dăruiască nimic în schimb.

,,În 10 ani de televiziune m-am descărcat ca o baterie. Mă prezentam în platou de față cu cameramanii, dădeam ce era mai  bun în mine, nu râdea nimeni. Mă uitam la ei, erau serioși. Te descarci pentru că nu primești feedback, nu primești râs nu primești aplauze. Când după 10 ani m-am dus prin cârciumi cu chitara, iar publicul bătea cu palmele în masă și ridicau halbele, am zis asta e ce vreau, feedback instantaneu.", a mărturisit Pietreanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net