Radu Pietreanu i-a făcut pe jurații iUmor să râdă cu lacrimi. Ploaie de vedete, pe scenă

Ultima actualizare:

Seară de senzație, duminică, la iUmor. Cel de-al patrulea jurat, invitat special alături de veteranii Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, a fost Ana Morodan. Cea supranumită "Contesa digitală" a fost luată la roast de Amalia Năstase, Jorge, Cocuța și Bogdan Boantă. Cireașa de pe tort a fost însă prezența lui Radu Pietreanu, umoristul de la "Vacanța Mare".

Radu Pietreanu, pe scena iUmor
Radu Pietreanu, pe scena iUmor

Sezonul 12 iUmor a schimbat puțin regulile, iar la masa juriului vine în fiecare ediție câte un invitat special. Duminică seara am văzut-o pe Ana Morodan, fostă concurentă la "Asia Express", influencer și creator de conținut.

Bendeac: "Radu Pietreanu a atins efectiv o stare de grație"

Însă până să vă spunem ce vedete au luat-o la mișto pe "Contesa digitală", în numere senzaționale de umor, trebuie să amintim prezența pe scenă a celebrului Radu Pietreanu (58 de ani), actorul de comedie care a făcut România să râdă în grupul Vacanța Mare. Radu Pietreanu a venit în fața juriului și a făcut ce știe el mai bine: un număr impecabil de stand-up.

Radu Pietreanu a atins efectiv o stare de grație. (…) A fost absolut extraordinar. Mi se pare că a fost poate cel mai bun invitat special pe care l-am avut vreodată”, a spus Mihai Bendeac în culise. Iată câteva glume care i-au făcut pe jurați să râdă cu lacrimi.

Fac ăstia niște tuburi la Viagra, înlocuiesc atât bărbatul, cât și femeia. Pastilele le-am aruncat în grădină. Au ieșit râmele, le-am bătut cu ciocanul în perete”.

Știi de ce trăiesc ardelenii mult? Ei vor să se sinucidă de mici, dar până gată…hăhă”.

Actorul a mărturisit că de când e însurat, și-a pus parolă la telefon pentru că are o nevastă geloasă: “Mi-am notat amanta în telefon Low Battery”, a povestit Radu.

Radu Pietreanu și-a imaginat o nuntă virtuală, pe scena iUmor. “Și ne share-uiește nouă postările noastre precum și noi share-uim prietenilor noștri. Și nu ne duce pe noi în Recycle Bin”.

Ana Morodan, luată la roast de Amalia Năstase

Pe scenă s-au perindat și vedete care au avut ac de cojocul Anei Morodan, invitata specială din juriu. Amalia Năstase, Jorge, Cocuța și Bogdan Boantă au avut glumele la ei.

Ana are un suflet extraordinar de bun, dar este închis într-atâtea carapace încât roast-ul meu nu o va afecta, ba chiar o va face să râdă. Este foarte călită într-ale vieții și are atâtea straturi încât e greu să pătrund în mijlocul ei sensibil”, a declarat Amalia Năstase.

„Faptul că ești aici și ne lași să spunem glume despre tine, spune foarte multe despre caracterul tău”, au fost cuvintele pe care Jorge i le-a adresat Anei Morodan.

Foștii concurenți Asia Express, Cocuța și Bogdan Boantă, nu au ezitat să o ia la roast pe fosta lor adversară din competiție. „Ne-am imaginat-o, dar am și văzut-o pe Ana Morodan în multe ipostaze și totodată știm cât poate să ducă”, au spus aceștia. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net