Andrei Duban, apariție de senzație la iUmor! Nu l-a mai recunoscut nimeni după ce a slăbit

Andrei Duban a urcat pe scena emisiunii iUmor cu un moment de comedie cu care a ajuns la inima publicului, însă nu doar show-ul său i-a surprins pe spectatori. Duban a slăbit considerabil, față de cum ni-l aminteam!

Cât de mult a slăbit Andrei Duban! Foto: Arhivă personală
Cât de mult a slăbit Andrei Duban! Foto: Arhivă personală

Andrei Duban ajunsese la un moment dat să cântărească 103 kilograme, dezvăluind că în cazul său se putea vorbi deja și de probleme de sănătate, la vremea respectivă. Astfel, a luat decizia de a-și face o operație de micșorare de stomac. 

Andrei Duban a ajuns de nerecunoscut, după ce a slăbit considerabil

Rezultatele incredibile ale intervenției se văd chiar și acum, Andrei Duban fiind în prezent suplu, simțindu-se foarte bine în pielea sa. Pe scena iUmor, acesta s-a prezentat într-un costum negru, care parcă îi subția silueta și mai mult, astfel că a devenit de nerecunoscut!

Acesta dezvăluia recent că a reușit să slăbească de la 103 kg la 77 kg! Reușise doar într-o lună să „ardă” în jur de 13 kg, însă a slăbit în total 26 de kg. Duban spunea la vremea respectivă că dacă nu va slăbi, se va tunde la chelie.

Am început să slăbesc. Am dat 13 kilograme într-o lună. Aveam o sută de kilograme. Am fost la operație. Se numește bariatrie. Eu am intrat marți în clinică, iar vineri am ieșit liniștit…

Pot să mânânc ce vreau, dar nu cât vreau. iau și vitamine, mănânc absolut orice, dar puțin, simți că te saturi. Problemele mele erau mai multe din punct de vedere medical. În momentul în care a văzut analizele, domnul doctor s-a cam speriat. Colesterolul, inima… Mi-am dat un reset organismului. Sunt alt om. Îți crește încrederea în tine”, spunea Andrei Duban, în 2021. Și Click! l-a surprins pe acesta recent, în oraș, la cumpărături.

Andrei Duban a luat decizia de a slăbi și din considerente medicale

Actorul mai spunea atunci că pe lângă încrederea în sine pe care dorea să și-o recapete, motivul pentru care a decis să facă această operație a fost și unul medical. După mai multe analize, doctorul i-a atras atenția că suferea de obezitate.

Luam și pastile, dar cu toate dietele nu se mai putea. Mă rostogoleam. Aveam tensiunea 19. Trebuia să mi se regleze tensiunea ca să mă pot opera. Medicul mi-a spus că sunt în prima clasă de obezitate.

Mi-am dat restart la viață. Și acum, la 7 luni de la operație trebuie să-mi pun în farfurie o bucățică de ceva și trei frunze de altceva, pentru că mă satur. (…) Analizele sunt bune”, a mai declarat Andrei Duban, la „Teo Show”.

Soția lui Andrei Duban, Grațiela, l-a susținut pe acesta atunci când a decis să își facă operația de micșorare a stomacului, deși a fost îngrijorată de intervenția în sine. „Mi-a fost teamă, dar l-am văzut pe el că își dorea foarte tare”, a spus Grațiela Duban. Grațiela și Andrei Duban au împreună un fiu, pe Armin.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net