Cine este Ana Morodan, «contesa digitală» de la Asia Express

Ultima actualizare:
Ana Morodan face echipă la Asia Express cu bunul său prieten, Adrian Teleșpan
Ana Morodan face echipă la Asia Express cu bunul său prieten, Adrian Teleșpan

Duminică seară, 10 februarie, a debutat al doilea sezon Asia Express. La linia de start în aventura vieții lor au pornit nouă perechi de vedete, unele mai cunoscute, altele cu care publicul larg nu este atât de familiarizat. Mulți s-au întrebat cine sunt Ana Morodan și Adrian Teleșpan.

Supranumită “contesa digitală”, Ana Morodan a reușit să-și facă o carieră din imaginea sa. Acum este o antreprenoare de success, dar a pornit afacerea dintr-o întâmplare și dintr-o joacă. Și-a creat un blog de modă, fără a se gândi la acea vreme că de aici va porni business-ul său. A fost primul blogger de stil personal din România, a început în 2010, în Arad, inspirată de bunica sa și de eleganța acesteia și a prietenelor sale. După un timp, s-a mutat în Capitală, unde s-a dezvoltat pe toate planurile, și-a creat o echipă și acum a devenit una dintre cele mai importante persoane din lumea digitală românească.

Ana Morodan (34 de ani) și-a creat o comunitate de peste 150.000 de oameni care o urmăresc numai pe Instagram, fără a-i pune la socoteală pe cei care-i citesc blogul sau postările de pe Facebook.

Începutul nu a fost ușor, dar curajul a fost de partea sa. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei în buzunar, a lăsat în urmă un job și profesia de avocat pentru care se pregătise, prietenii și familia, un iubit care tocmai o părăsise pentru o altă femeie, un motan și mătușile care au inspirat-o de multe ori.

“Proiectele mele sunt întotdeauna spumoase, simpatice și cu umor, uneori stârnesc controverse și par ușor de făcut. În spatele aurei de sclipici sunt întotdeauna mii de ore de muncă, mulți oameni de coordonat, multe sticle de gin băute, idei peste idei gândite și discutate, astfel încât rezultatul să fie întotdeauna wow”, spunea Ana Morodan, în 2017, pentru ciao.ro.

Ce a spus Ana Morodan despre experiența Asia Express

Adrian Teleșpan și Ana Morodan s-au "înhămat" în aventura vieții lor
Adrian Teleșpan și Ana Morodan s-au "înhămat" în aventura vieții lor

“Aceasta este o poveste, povestea noastră despre a încerca să fim normali într-o lume care este oricum, dar nu normală. Nu suntem cu toții buni sau cu toții răi, dar suntem diferiți. Singura întrebare este: vom fi eroii sau ticăloșii ei (ai lumii n.r.)? Iar tu, internetule, mă știi bine … așa că partea mea este predictibilă. La Antena 1 nu începe un reality show. Începe o experiență care te schimbă. Pentru totdeauna”, a scris Ana pe rețelele sociale înainte de primul episod Asia Express.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat prima amuletă din Asia Express 2

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au câștigat prima amuletă din Asia Express 2 – Drumul Elefantului, în valoare de 1000 de euro, dar și un avantaj important: au hotărât ordinea plecării în cursă a tuturor echipelor. Seara nu au încheiat-o pe primul loc, ci au trebuit să se mulțumească cu a șasea poziție în clasament.

Cine este Adrian Teleșpan


    Adrian Teleșpan și Ana Morodan s-au
Adrian Teleșpan și Ana Morodan s-au

Adrian Teleșpan, partenerul de competiție al Anei Morodan, s-a făcut remarcat după ce a scris "Cimitirul", în 2013, o carte care i-a șocat pe mulți, dar care s-a bucurat de succes, al cărei protagonist este un homosexual român care se mută la Londra. 

În perioada 2000 – 2012, Adrian a lucrat ca producător executiv la ProTV, Antena 3, Realitatea TV şi România TV. În 2012 a emigrat în Marea Britanie, iar de cinci ani încoace îi este prieten apropiat Anei Morodan, alături de care a acceptat provocarea de a participa la al doilea sezon Asia Express.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net