Leana și Costel sunt nemuritori. Radu Pietreanu a învins boala și face iar echipă cu Mugur Mihăescu în "Vacanța Mare"

Mugur Mihăescu deține trei localuri în Centrul Vechi
Mugur Mihăescu deține trei localuri în Centrul Vechi

Surpriză de proporţii! Mugur Mihăescu a debutat, zilele trecute, pe Internet, cu emisiunea online ”Ţara lui Garcea”, primele episoade înregistrând un succes uriaş. Pentru această producţie-pamflet, el a reluat colaborarea cu bunul său prieten, Radu Pietreanu, actorul care, anul trecut, a suferit o operaţie în Turcia, din cauza unor serioase probleme de sănătate. Radu se simte acum bine, iar rolul de preot l-a interpretat cu mult umor. Mugur ne-a povestit despre actorie, dar şi despre afaceri.

Radu Pietreanu (56 de ani) a trecut printr-o mare cumpănă, anul trecut, când s-a confruntat cu serioase probleme de sănătate. În urma operaţiei efectuate la o clinică din Turcia, artistul se simte bine. Mai mult, a reluat filmările cu Mugur Mihăescu (52 de ani), după o pauză de trei ani.

Zilele trecute, fanii l-au putut revedea întremat şi plin de veselie, în emisiunea online ”Ţara lui Garcea”, unde a interpretat rolul unui preot modern, care oficiază slujbe online. Episodul, intitulat ”Şcoala online şi nunţi virtuale”, le-a adus celor doi actori, dar şi buni prieteni, peste 50.000 de vizualizări, în doar câteva zile. Radu şi Mugur au primit un munte de felicitări pentru revenirea în această formulă de aur a grupului umoristic ”Vacanţa Mare”, în care au activat, cu ceva pauze, din 1988. Iată ce le-au scris admiratorii, pe conturile sociale: “Eu vă ţin minte când, înainte de 89, aveaţi spectacole în Costineşti, pe lângă Obelisc, iar unul stătea de 6 călare pe un stâlp de fileu de teren de volei, ca să anunţe când venea Miliţia.

Am ajuns în aceeaşi situaţie acum, de constrângeri, de frică, de prosteală maximă. E nevoie de o «Vacanţa Mare» acum” sau “Mă mai uitam la episoadele voastre vechi şi chiar mă gândeam cum ar fi să reînceapă, ar fi genial, ar readuce zâmbetul pe buzele tuturor românilor. Şi, iată, am rămas uimită, într-un sens bun, şi abia aştept să văd şi restul episoadelor”. Un alt internaut îl laudă pe Radu: ”Nu mă aşteptam să apară şi Radu Pietreanu. Bună treabă! Am râs cu lacrimi, mulţumim că l-ai adus şi pe Radu”.

Contactat de Click!, Mugur ne-a declarat: ”Am zis să mai râdem, să ne mai jucăm un pic având în vedere că am stat atâta timp în casă şi nu am putut să îmi desfăşor activitatea de bază. M-am plictisit şi am vrut să mă bucur altfel, aşa că mi-a venit ideea acestui proiect. Ceea ce aţi văzut acum sunt difuzări ale unor filmări mai vechi pe care am zis să le băgăm în emisiunea aceasta. Zilele trecute m-am întâlnit cu Radu şi chiar am discutat despre acest subiect, dacă vom continua şi în ce mod, depinde cum îl va primi publicul. Cu Florin (Axinte) nu putem colabora aici pentru că are şi el propriul proiect online”. Radu Pietreanu şi Mugur Mihăescu au făcut istorie cu emisiunile tv, la PRO TV şi la Kanal D, aducând celor două posturi de televiziune audienţe uriaşe. Membrii trupei s-au despărţit în urmă cu trei ani, fiecare fiind pe cont propriu. Mugur Mihăescu şi-a deschis câteva localuri în Centrul Vechi, iar Radu a susţinut spectacole în localuri, chiar şi în străinătate. Activitatea lui artistică e suspendată momentan, aşa că revenirea în acest serial online este ca o gură de oxigen, reuşind astfel să păstreze legătura cu cei care îl iubesc. Radu nu a dorit să vorbească niciodată despre problemele de sănătate, însă apropiaţii lui susţin că a fost nevoit să-şi vândă apartamentul din Bucureşti pentru a avea bani de tratamentul care i-a salvat viaţa. 

«Am trimis 50 de angajaţi în şomaj»


    Mugur Mihăescu deține trei localuri în Centrul Vechifoto: Click!
Mugur Mihăescu deține trei localuri în Centrul Vechifoto: Click!

Mugur ne-a povestit şi despre localurile din Centrul Vechi: ”Pentru mine a fost o perioadă grea, aşa cum a fost pentru toata lumea, mai ales din perspectiva business-ului. Am suferit toţi. Nu e plăcut să trimiţi 50 de oameni în şomaj, să plăteşti chirii, să cumperi echipamente pentru local. Nu voi recupera pierderile anul acesta, abia vom supravieţui. Vreau ca statul să nu ne mai pună piedici, prin acest mod nu a făcut decât să ne «condamne» la moarte. Eu voi respecta legea, dar nu şi recomandările care ni se fac. O mare prostie după modul în care s-a acţionat. S-a greşit enorm. Eu îmi doresc socializare, vreau să mă bucur de viaţă cu toate riscurile pe care le are. Atât!”

Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
foto1 copii crisanB jpg
Anca Dinicu  jpg
harry si meghan jpg
FotoJet (2) jpg
mihaela radulescu jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Imagini satelitare din 15 noiembrie arată dinți de dragon și tranșee în Stepne FOTO via Insider
gol japonia spania cm 2022  foto GettyImages 1446200998 (1) jpg
image
image
image
image
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg