Scandal la iUmor! Un concurent, înjurat de Cheloo pentru că s-a costumat în femeie. Ultimul sezon în care va mai fi primit juratul?

Un concurent de la iUmor, căruia nu i-a mai fost difuzat momentul, cel puțin până în prezent, a povestit experiența extrem de neplăcută prin care a trecut în cadrul concursului. Acesta povestește că după ce și-a prezentat numărul, a fost înjurat!

Un concurent, înjurat de Cheloo la iUmor Foto: Captură Video
Un concurent, înjurat de Cheloo la iUmor Foto: Captură Video

Mihai Nae este un actor care a decis ca pentru momentul său la iUmor să facă un număr de travesti și să se deghizeze în femeie. Concurentul a explicat recent că momentul său nu a mai fost difuzat și nici nu cede că se va întâmpla acest lucru, după ce a fost înjurat de către un membru al juriului, iar în platou s-a iscat un real scandal.

Scandal la iUmor, cu un moment nedifuzat pe post

În mesajul său, Mihai Nae l-a numit „domnul fără păr” pe cel care l-a înjurat pe criterii homofobice, spune el, făcând astfel referire la Cheloo. Într-adevăr, nici Mihai Bendeac nu are păr, însă lui i s-a adresat cu apelativul „actorul”, pentru a se putea face diferența. Se pare că acesta nu are voie să vorbească timp de 6 luni despre eveniment, motiv pentru care a ales să o facă voalat și să folosească pseudonime.

A trecut ceva vreme de când m-am prezentat la concursul iUmor, dar zâmbetul nu prea mi-a revenit... După scandalul care a avut loc cu prilejul prezenței mele pe scena lor, nu sunt sigur că momentul meu va fi difuzat...

Domnul „fără păr” care m-a înjurat și a determinat un adevărat circ în platou nu are habar de teatru. Un actor care poate juca un rol feminin dă dovadă de talent; machiajul și rolul nu conduc aprioric la ideea că actorul este homosexual!”, și-a început concurentul mesajul.

Cameramanii au refuzat să mai filmeze când concurentul a fost înjurat

Mihai Nae a explicat că publicul s-a amuzant în timpul prestației sale, însă a acuzat că în cadrul concursului se râde doar dacă audienței i se face semn. De asemenea, concuretul a susținut că atunci când a fost înjurat, cameramanii au început să nu mai filmeze.

Publicul s-a amuzat la numărul meu, dar invitatul al patrulea din juriu a fost de părere că publicul trebuie să râdă când i se face semn, că de aceea este plătit! Pot doar să amintesc că toți cameramanii au refuzat să mai filmeze când a început pleiada de înjurături la dresa mea; au părăsit platoul!

Privind acum în urmă, mă gândesc că pentru „deocheatul” actor, analogia mea despre fizica cuantică și viața din familie a fost o pretenție intelectuală prea mare. (..) Șase luni nu prea am voie să vorbesc despre concurs. De aceea am șters și postarea cu mesajul meu filmat... Cu siguranță însă voi reveni pe larg.”, a mai spus el.

Cheloo, ultimul sezon în juriul iUmor?

Se pare că singura care a avut o atitudine pozitivă a fost Delia. De asemenea, regizorii i-ar fi spus lui Cheloo că este ultimul sezon în care îl primesc în postura de jurat, după scandalul creat!

Pot doar să mai adaug că îndrăgita solistă din țara noastră, membră a juriului, a fost decentă și așezată! Nu pentru că mi-a dat un deget în sus, ci pentru felul în care a argumentat ea atitudinea ei.

Desigur că râsul îmi va reveni, chiar dacă uneori mă trezesc noaptea direct din platou și încă mai aud insultele de ocară și înjurăturile de la peronul cinci!

Aș putea să am o satisfacție că m-am prezentat, că am avut această îndrăzneală să mă amestec în oala lor de bucureșteni sadea, oameni care au adus periferia în televiziune. Regia i-a promis celui fără păr că este ultimul sezon în care îl acceptă în juriu. Dacă asta se va adeveri, înseamnă că prezența mea acolo a fost una benefică!”, a mai scris Mihai Nae în mesajul său.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net