Cine este noul jurat-surpriză de la iUmor. «A fost o experiență de neuitat»

Ca în fiecare ediţie, Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo vor avea un nou coleg la masa juriului de la emisiune „iUmor”, de la Antena 1. Duminică, 27 februarie, celor trei se va alătura Ana Morodan (36 de ani).

iUmor jpg
Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac

Duminică, 27 februarie, de la ora 20, publicului „iUmor” va avea o nouă surpriză. La masa juriului, Ana Morodan se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac şi lui Cheloo. Apariţia "Contesei digitale" i-a uimit şi pe cei trei juraţi permanenţi.

 „Numele meu este Ana Morodan și sunt pregătită pentru orice în viața asta, dar ce am văzut pe scena la iUmor m-a șocat chiar și pe mine. A fost o experiență de neuitat. Nu mi-am imaginat că o filmare iUmor te consumă atât de mult, dar cu siguranță a fost inedit!”, a declarat Ana Morodan.

Ana Morodan este al treilea jurat-surpriză din sezonul al 12-lea al emisiunii "iUmor". În prima ediție, jurat a fost actrița Rodica Popescu Bitănescu, iar în cea de-a doua, Florin Dumitrescu.  

Ana Morodan, emisiune la Antena Stars

Ana Morodan revine de sâmbătă, 26 februarie, pe micile ecrane. "Contesa digitală" va avea propria sa emisiune la postul tv Antena Stars, „REALĂ, by Ana Morodan”. Show-ul va fi difuzat sâmbătă şi duminică, de la ora 22. Ana a făcut anunţul pe reţelele sociale şi a precizat, glumind: „Atât am de zis: în acest reality show NU SE URLĂ”.

Ce bani face Ana Morodan din online

Ana Morodan este, de ani buni, unul dintre cele mai cunoscute nume din sfera online. Invitată la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Ana a povestit că face sume destul de frumoase din această meserie, dar nu a dat o cifră exactă. 

Fac niște bani mulțumitori pentru mine, care îmi doresc să fac bani, nu niște bani. Bani care îmi sunt ok pentru mine. Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris la Ritz și să stau acolo două zile și să nu ies din cameră”, a declarat Ana Morodan în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
anca serea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg