Radu Giurcă, primul finalist de la iUmor. Cu ce număr i-a cucerit și pe jurați, și pe telespectatori

Jurații și telespectatorii au fost pe aceeași lungime de undă la iUmor. Preferatul celor patru jurați a ieșit câștigător și la votul publicului. Prin urmare, primul finalist al show-ului este Radu Giurcă.

image
Radu Giurcă este primul finalist de la iUmor

Se vede treabă că fanilor emisiunii iUmor le place autoironia, dacă este pusă în scenă cu talent.

Dintre concurenții primei seri din sezonul 12 iUmor, Mihai Radu, Cristi Toma și Andrei Vasilescu, Radu Giurcă și Van der Blast au reușit să obțină mai mult de două like-uri pentru a trece la votul prin aplicație.

Favoritul publicului a fost ales Radu Giurcă, concurentul care a venit în fața celor patru jurați cu un număr spumos de autoironie. „Este pentru prima dată când văd un televizor pe dinăuntru”, a fost replica ce le-a captat atenția celor de la masa juriului. „Genial a fost! Este smart băiatul, nu ai cum să ai simț al umorului dacă nu ești inteligent”, a mărturisit Delia. Și juratul special al ediţiei, Rodica Popescu Bitănescu, a fost plăcut surpins de Radu Giurcă: „Mi-a plăcut textul, l-ai spus foarte bine. Ai fost foarte bun!”.

Astfel, Radu Giurcă merge direct în finala iUmor cu numărul său de autoironie.

Sezonul 12 aduce cel de-al patrulea jurat

Sezonul 12 iUmor a debutat cu un jurat surpriză în persoana actriței Rodica Popescu Bitănescu, care s-a alăturat Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac. Invitatul special al ediției de vineri a fost George Tănase

Telespectatorii vor putea să urmărească audiţiile iUmor, duminica, de la 20:00, la Antena 1. De asemenea, fiecare jurat-surpriză va trece prin “botezul” emisiunii, într-o ediție specială de roast, sâmbătă, de la 20:00. Astfel, Rodica Popescu Bitănescu va fi prima jurată roast-uită în această sâmbătă, la iRoast, la Antena 1.

Elena Albu l-a enervat pe Cheloo în prima emisiune

În prima ediție din noul sezon, o clientă mai veche a emisiunii, Elena Albu, a reușit să-l scoată din sărite pe Cheloo cu o încercare de a pune versurile trupei Praziții pe muzică populară. A venit în platou îmbrăcată în straie populare și a început să cânte piesa "Suma defectelor", lansată și cântată de Cheloo în 2014.

Când a auzit versurile, juratul a avut o reacție complet neașteptată. Nu s-a amuzat deloc, ba din contră. „S-a gândit să se lege de versurile îngrozitorului Cheloo de la Paraziții. Mare greșeală, eu țin la ceea ce scriu. Consider că e total nepotrivit să asociezi muzica mea cu o muzică populară de cârciumă sau de botez”, a izbucnit Cheloo.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
image png
oleg deripaska foto epa efe
image
image
image
image
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg
FotoJet (1) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png