Radu Giurcă, primul finalist de la iUmor. Cu ce număr i-a cucerit și pe jurați, și pe telespectatori

Jurații și telespectatorii au fost pe aceeași lungime de undă la iUmor. Preferatul celor patru jurați a ieșit câștigător și la votul publicului. Prin urmare, primul finalist al show-ului este Radu Giurcă.

Radu Giurcă este primul finalist de la iUmor
Radu Giurcă este primul finalist de la iUmor

Se vede treabă că fanilor emisiunii iUmor le place autoironia, dacă este pusă în scenă cu talent.

Dintre concurenții primei seri din sezonul 12 iUmor, Mihai Radu, Cristi Toma și Andrei Vasilescu, Radu Giurcă și Van der Blast au reușit să obțină mai mult de două like-uri pentru a trece la votul prin aplicație.

Favoritul publicului a fost ales Radu Giurcă, concurentul care a venit în fața celor patru jurați cu un număr spumos de autoironie. „Este pentru prima dată când văd un televizor pe dinăuntru”, a fost replica ce le-a captat atenția celor de la masa juriului. „Genial a fost! Este smart băiatul, nu ai cum să ai simț al umorului dacă nu ești inteligent”, a mărturisit Delia. Și juratul special al ediţiei, Rodica Popescu Bitănescu, a fost plăcut surpins de Radu Giurcă: „Mi-a plăcut textul, l-ai spus foarte bine. Ai fost foarte bun!”.

Astfel, Radu Giurcă merge direct în finala iUmor cu numărul său de autoironie.

Sezonul 12 aduce cel de-al patrulea jurat

Sezonul 12 iUmor a debutat cu un jurat surpriză în persoana actriței Rodica Popescu Bitănescu, care s-a alăturat Deliei, lui Cheloo și lui Mihai Bendeac. Invitatul special al ediției de vineri a fost George Tănase

Telespectatorii vor putea să urmărească audiţiile iUmor, duminica, de la 20:00, la Antena 1. De asemenea, fiecare jurat-surpriză va trece prin “botezul” emisiunii, într-o ediție specială de roast, sâmbătă, de la 20:00. Astfel, Rodica Popescu Bitănescu va fi prima jurată roast-uită în această sâmbătă, la iRoast, la Antena 1.

Elena Albu l-a enervat pe Cheloo în prima emisiune

În prima ediție din noul sezon, o clientă mai veche a emisiunii, Elena Albu, a reușit să-l scoată din sărite pe Cheloo cu o încercare de a pune versurile trupei Praziții pe muzică populară. A venit în platou îmbrăcată în straie populare și a început să cânte piesa "Suma defectelor", lansată și cântată de Cheloo în 2014.

Când a auzit versurile, juratul a avut o reacție complet neașteptată. Nu s-a amuzat deloc, ba din contră. „S-a gândit să se lege de versurile îngrozitorului Cheloo de la Paraziții. Mare greșeală, eu țin la ceea ce scriu. Consider că e total nepotrivit să asociezi muzica mea cu o muzică populară de cârciumă sau de botez”, a izbucnit Cheloo.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net