Dragoș Stan, cel de-al doilea finalist iUmor. "Românismele" cu care i-a cucerit pe jurați

Ultima actualizare:

S-a decis numele celui de-al doilea concurent care merge direct în finala iUmor. Este vorba despre Dragoș Stan, tânărul care în ediția de duminică a avut un număr genial, cu glume de inspirație patriotică. 

Juriul iUmor, cu Florin Dumitrescu invitat special. Foto: Antena 1
Juriul iUmor, cu Florin Dumitrescu invitat special. Foto: Antena 1

Sezonul 12 iUmor a mai bifat o ediție savuroasă duminică, 20 februarie. Cu Florin Dumitrescu la masa juriului, alături de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, emisiunea a avut parte și de doi invitați speciali, pe scenă: Andrei Duban, care a venit cu celebrele lui bancuri, dar și cu un look spectaculos, și Toma Alexandru, actorul de stand-up care face mereu haz de necaz. 

Dintre concurenții serii, patru au reușit să strângă numărul necesar de voturi din partea juraților pentru a ajunge la votul publicului. Alin Burlacu, Cristian Goiciu, Dragoș Stan și Tomas Nistorov au reușit să obțină mai mult de două like-uri de la Delia, Florin Dumitrescu, Cheloo și Mihai Bendeac.

Dragoș Stan, al doilea finalist iUmor. Foto: Antena 1
Dragoș Stan, al doilea finalist iUmor. Foto: Antena 1

Dragoș Stan, concurentul care a venit în fața celor patru jurați cu un număr de stand-up „de inspirație patriotică” a fost ales favoritul publicului, așa că a intrat în finala iUmor de 20.000 de euro.

Sunt începător în stand-up și am venit să mă testez aici, să mă validez”, a declarat acesta. Dragoș Stan a abordat o temă pe placul celor patru jurați și anume obiceiuri și zicale românești. "Românismele" lui au fost bine primite și de publicul din sală, dar și de cel de acasă.

"Noi, românii, suntem foarte buni și pricepuți la construit. super catedrala noastră am construit-o în mai puțin de 10 ani. Și să ierte Dumnezeu, spaniolii ăia, pe care îi tot invidiem, nu au fost în stare să termine în 100 și ceva de ani Sagrada aia. Avem și atitudine eco. e oproblemă mare cu poluarea cu plastic. Poluare pe care o fac ei, ceilalți, nu noi românii. Că noi, românii, avem fiecare în casă câte o pungă în care sunt alte pungi. Asta numesc eu reciclare competitică și funcțională", au fost doar câteva dintre glumele lui Dragoș.

Jurații au avut numai cuvinte de laudă

Este un număr bine construit, pus la punct și logic. Cunoști direcția!”, a declartat Cheloo, completat imediat, de Delia: „A fost bine! Mi s-a părut un număr care stă în picioare. Bine ai venit la iUmor!”. Următoarea ediție iUmor va fi difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, iar la pupitrul juraților va veni un alt invitat special. În prima ediție a fost actrița Rodica Popescu Bitănescu, iar în cea de-a doua, Florin Dumitrescu.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net