Concurenta iUmor care l-a enervat pe Cheloo: a cântat Paraziții pe muzică populară: "Mare greșeală"

Ultima actualizare:

Distracție mare în prima ediție a sezonului 12 iUmor, care a revenit vineri, 11 februarie, la Antena 1. În juriu și-a făcut loc al patrulea jurat, celebra actriță Rodica Popescu Bitănescu, așa că râsul ei molipsitor a fost cireașa de pe tort. Un moment haios, dar pe care Cheloo nu l-a gustat deloc, a fost acela în care am ascultat Paraziții pe muzică populară.

image

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube, s-a întors vineri pe micul ecran și deja câteva momente s-au și viralizat. Așa cum au anunțat producătorii, din sezonul al 12-lea, la masa juriului va veni, în fiecare ediție, câte un invitat special, iar vineri am văzut-o pe Rodica Popescu Bitănescu (83 de ani), marea actriță care a făcut un roast genial în această emisiune de umor. 

Elena Albu l-a supărat pe Cheloo la iUmor

Vineri seara am revăzut pe scenă o clientă mai veche a emisiunii, Elena Albu, care de această dată a încercat ceva nou: a pus versurile trupei Paraziții, pe muzică populară. A venit în platou îmbrăcată în straie populare și a început să cânte piesa "Suma defectelor", lansată și cântată de Cheloo în 2014. Când a auzit versurile, acesta a avut o reacție complet neașteptată. Nu s-a amuzat deloc, ba din contră. 

S-a gândit să se lege de versurile îngrozitorului Cheloo de la Paraziții. Mare greșeală, eu țin la ceea ce scriu. Consider că e total nepotrivit să asociezi muzica mea cu o muzică populară de cârciumă sau de botez”, a izbucnit Cheloo.

Pe lângă această critică usturătoare, concurenta a avut de înfruntat și probleme tehnice, căci prompterul nu a funcționat cum trebuie, iar momentul artistic a avut de suferit. „Nu pot să spun că ai dat o lovitură în această seară”, i-a spus și Rodica Popescu Bitănescu.

Iată câteva dintre versurile piese "Suma defectelor":  "Caut să dau lovitura întruna / De-aia am boală pe toata lumea / Mii de tunete și fulgere, blesteme grele / Sunt mândru că sunt suma defectelor mele / De-aia lumea mă iubește ca pe Doamne ferește".

Telespectatorii își pot vota concurentul preferat până sâmbătă, la ora 16.00, prin intermediul aplicației Antena 1. Câștigătorul din fiecare ediție, care va merge în finală, va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

    Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net