Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au făcut petrecere în plină pandemie. Cum s-au distrat

image
Radu Pietreanu a dat recital la chitară alături de Bittman și ”Garcea”

Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au făcut petrecere în plină pandemie, nemaiținând cont de regulile de restricție. Aceștia s-au întâlnit într-un local ce părea a fi situat în Centrul Vechi, loc unde unde ”Garcea” își desfășoară afacerile din domeniul HoReCa.

Deși Dan Bittman s-a arătat neîncrezător în regulile impuse pentru stoparea răspândirii virusului, s-a conformat, însă, cu masca, pe care a purtat-o regulamentar. Nici Mugur Mihăescu nu a părut încântat în acest sens, cu atât mai mult cu cât el chiar face banii din domeniul pe care pandemia aproape l-a răpus, HoReCa. Radu Pietreanu e doar prieten bun cu ei, iar aceștia s-au strâns pentru o distracție e zile mari, potrivit Cancan.ro.

image
Dan Bittman s-a distrat teribil la cheful din pub, alături de amicii lui

Versurile „Și dacă bucăți de creier sar și te pătează/Îți spală mama cămașă și ți-o apretează” cântate de Radu Pietreanu, care a strunit în același timp și chitara, au dat imboldul lui Bittman și Mihăescu. Și s-au prins în ”horă”. ”Băi, astea trebuie să rămână undeva”, strigă, în timpul „recitalului”, Dan Bittman, iar Mugur Mihăescu, nimeni altul decât câștigătorul show-ului Masked Singer, îl completează: ”Astea trebuie filmate!”

image
Dan Bittman s-a distrat teribil la cheful din pub, alături de amicii luiFoto CanCan.ro

Se întâmpla în aprilie, când numărul infectărilor și al deceselor nu era încă înfricoșător. Și când autoritățile impuseseră starea de urgență, pentru a stăvili răspândirea virusului. Șase luni mai târziu, Dan Bittman nu-și schimbase opiniile, deși numărul celor atinși de COVID-19 crescuse de aproape 100 de ori.

Dan Bittman, declarații halucinante despre pandemie

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ", a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

"Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. 

Radu Mirică s-a sinucis
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
rafael nadal si sotia sa
anxietate
mihai bendeac stela popescu si arsinel
juriul Te cunosc de undeva! jpg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
CTP
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel